• Crocell koncert VoxHall Aarhus
  • Horned Almighty koncert VoxHall Aarhus
  • Wulfaz koncert VoxHall Aarhus
  • Defecate koncert VoxHall Aarhus
  • Slet Det koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Denne billet gælder kun til lørdag – partoutbillet kan købes hér og billet kun til fredag hér.

STØT OP OM LOKALE METALBANDS!!
Coronavirus har gjort livet surt for landets musikere. Fra den ene dag til den anden fik de frarøvet muligheden for at optræde live med deres musik. På samme tid røg dermed en helt central indtægtskilde. Derfor sætter vi nu alt ind på at dræbe virussen én gang for alle med dette brag af en todages metalfestival.

… Læs mere

 

Allieret med 10 stærke bands fra Aarhus og omegn satser vi benhårdt på at udrydde virussen med hurtig og tonstung musik og forhåbentlig undgå at musikernes live-levebrød igen kommer i fare. Overskuddet fra arrangementet går derfor ubeskåret til de deltagende bands som et plaster på såret for den situation, de er i.

Med Kill The Virus ønsker vi at tydeliggøre, at live-musikken bliver nødt til at rulle igen. Samtidig skal festivalen også ses i lyset af, at den store, årlige metalfestival Royal Metal Fest på ulykkelig vis måtte aflyses i år. Kill The Virus er ikke en erstatning, men arrangementet håber at udfylde en lille del af tomrummet og kickstarte metal-scenen igen.

På programmet finder man de tre thrash metal-bands Hatesphere, World War 5 og SLET DET og de fire dødsmetal-bands Crocell, Wayward Dawn, Defecate og Bloodgutter. Hertil kommer de to black metal-bands Horned Almighty og Wulfaz og ekstremmetal-bandet Xenoblight.

Fredag

Hatesphere
Wayward Dawn
World War 5
Xenoblight
Bloodgutter

Lørdag

Crocell
Horned Almighty
Wulfaz
Defecate
SLET DET

SÅ KØB EN BILLET NU OG STØT OP OM DIT LOKALE MUSIKMILJØ!!!

Crocell

Death/black metal med masser af rå, skandinavisk kraft har dannet udgangspunkt for Crocells lyd siden grundlæggelsen i 2007, og det udgør dermed en rød tråd gennem de fem roste albums, ”The God We Drowned” (2008), ”The Wretched Eidola” (2011), ”Come Forth Plague” (2013), ”Prophet’s Breath” (2015) og ”Relics” (2018).

Allerede før debutalbummet ramte gaden i 2008, vandt Crocell titlen som ”årets metal- talent” ved Danish Metal Awards, i 2009 blev det blandt andet til koncerter på SPOT Festival og på Devilstone Open Air i Litauen, og i 2010 tog Crocell på sin første Europa-turné. Siden er det kun gået én vej for Crocell, der efterhånden har etableret sig som ét af de mest solide bands på den danske metalscene.

Efter over 100 koncerter i mere end 10 lande er bandet en erfaren live-enhed, og det var også netop i en koncertanmeldelse, at Devilution på et tidspunkt beskrev Crocell som ”stærkere end noget andet band herhjemme i den genre”.

Wayward Dawn

Wayward Dawn har base i Skanderborg og spiller grum, primitiv og direkte ulækker dødsmetal. Bandet trækker dig ind i en verden af ond nihilisme og angriber dig med beskidt bas, hulemandstrommer og nedstemte guitarer spillet gennem klassiske Marshall-forstærkere. Giftige ord om menneskelig og samfundsmæssig forfald fuldender billedet med dyriske brøl, afgrundsdybe growls og bundrådne skrig.

Siden bandets dannelse i oktober 2015 har Wayward Dawn blandt andet spillet på Aalborg Metal Festival, UHØRT Festival og SPOT Festival samt opvarmet for bands som Nailed to Obscurity (DE), Blood Red Throne (NO) og BAEST (DK). Bandet er blevet rost i prominente blade som Metal Hammer og GAFFA og er kendt for deres hyper-energiske liveshows med konstant brug af vindmølleteknik og manisk interaktion med publikum.

Med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ”Soil Organic Matter” i 2018 og mere end 40 gigs i Danmark og Tyskland har Wayward Dawn langsomt, men sikkert kravlet deres vej op fra undergrunden for at sprede deres klamme dødsmetal.

Wayward Dawn er nu klar med deres andet album ”Haven of Lies”, der udkommer 10. april 2020 gennem Mighty Music. Albummet er indspillet og produceret af Jacob Bredahl i Dead Rat Studio og mastered af Brad Boatright fra Audiosiege (Obituary, Nails, Full of Hell).

Horned Almighty

Horned Almighty blev skabt af Hellpig og S. i starten af 2002, som begge har været aktive i den ekstreme metal-undergrund siden de tidlige halvfemsere (i bands som Exmortem, Koldborn, Lustration mm.). De startede dette beskidte ækle bæst kastet op fra Helvedes kloakker som en duo. Først tiltænkt som et sideprojekt blev Horned Almighty siden hen hurtigt første prioritet, og kort tid efter indspilningen af en primitiv demo blev tronen bag trommerne indtaget af Harm.

Siden den uhellige undfangelse er det blevet til fem studiealbums, diverse split udgivelser samt en live udgivelse. Med det sjette album ”To Fathom the Masters Grand Design”, som udkommer i 2019, kan Horned Almighty fejre 17 år med død, elendighed og dommedagshymner! Det nye album byder på det mest varierede materiale i bandets historie, dog uden at fornægte dets karakteristiske lyd og formel. Et konceptalbum om evidensen af ondskab, baseret på historisk fakta. Fra den menneskelige psyke til naturens kræfter, som er ubarmhjertig, uden anger og medfølelse.

Horned Almighty’s stil kan bedst beskrives som en blanding af det primitive fra Celtic Frost, agressionen fra Discharge og det ækle fra Autopsy – alt sammen indsmurt i råddenskaben af tidligt halvfemser black metal! Horned Almighty har bevist, at de ikke er noget søndagskor på en scene og har spillet adskillige koncerter og på flere festivaller herhjemme, såsom Metal Royale, Metal Magic og Copenhell, United Metal Maniacs i Tyskland og været på europatour med Glorior Belli i 2011. Musikken er bevidst skrevet for at ødelægge alle grænser på en scene, knuse alle doktriner og regler med deres “Don’t give a shit” udgave af black metallens ækle kunst og som et bevis på alt, hvad der er ekstremt!

World War 5

World War 5 var godt i gang med at invadere livescenerne med det selvbetitlede debutalbum, der udkom blot tre uger før coronaen lukkede alt ned. Med flotte internationale anmeldelser i ryggen blev det således kun til ganske få koncerter i februar/marts, før bandet modvilligt måtte kapitulere. Ventetiden har World War 5 brugt på at opruste med nyt materiale. Bandet angriber derfor VoxHall med numre fra både den fartgale debut samt noget nyt og tungere karantænedød.

Wulfaz

Duoen Wulfaz blev dannet ud fra visionen om at skabe musik, som manglede på den danske metalscene. Wulfaz’ “runic black metal” er præcis dette: et udbrud af punket og rå, men stadig melodisk og atmosfærisk aggression tilsat tekster om runesten og ritualer fra vikingetiden! Om den seneste udgivelse, “Sotes runer”, skrev devilution.dk: “Wulfaz holder den simple, møgbeskidte og bemærkelsesværdigt catchy blanding af crustpunk og black metal fint i hævd på duoens anden ep, der tilføjer en skæv ekstradimension til den danske svartmetal-scene.” Så gør jer klar til en in-your-face liveoplevelse med rå, voldsom og kompromisløs black metal i højsædet!

Xenoblight

Xenoblight er et dansk ekstremmetal-band fra Silkeborg karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.

Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debutplade ”Procreation”, som udkom 8. februar 2018.

I 2018 er bandet nu klar til at løslade deres musik til verden og spille enhver scene, der kan holde til den kæbeknusende lyd, der er Xenoblight. Det lod til at resonere med Danmark og juryen ved Wacken Metal Battle 2018, som sendte bandet til finalerne ved Wacken Open Air 2018, hvor de tog 4. pladsen hjem imod 28 internationale finalister.

Defecate

Defecate hører musikalsk til i den brutale ende af metal-skalaen. De spiller old school dødsmetal karakteriseret af deres tunge riffs, dybe growls, pig squeals, en god portion groove og thrash-elementer – krydret med deres finurlige twists. Den 8. maj 2020 udkom Defecates første EP med fem numre, “Beating With Disgust”, som har fået god kritik i den danske metal-presse. De har haft den erfarne producer Andreas Linnemann bag pulten, som gav en tung og fed produktion. Defecate er jysk total smadder.

Bloodgutter

Bloodgutter blev dannet i 2019 i Silkeborg af en gruppe venner og har rødder i byens mørkeste og dødsmetalliske undergrund. Konstellationen har dog fundet sine egne veje i genren, så der er bestemt noget at lægge ører såvel som mellemgulv til.

SLET DET

Med en hårdtslående blanding af thrash, hardcore og groove metal har SLET DET skabt deres eget musikalske univers.

Velkendte elementer, nye strømninger og lyrik på dansk udgør tilsammen en blanding, som både vil rykke i kroppen og aktivere hjernen inspireret af personlige oplevelser og observationer fra omverdenen.

SLET DET består af Mikael Larsen (vokal), Henrik Juul (guitar), Anders Gyldenøhr (trommer) og Anders Ritman (bas). I slutningen af 2019 besluttede de sig for, at det var tid til at komme med et seriøst bud på et crossover metalband med et tekstunivers på dansk.

Bestående af musikere, som er nuværende og tidligere medlemmer af blandt andre Hatesphere, I’ll Be Damned, Jerkstore og Olm, er det et band, som har fundet en fælles grund i dette musikunivers på trods af forskellige musikalske erfaringer og musikalske interesser.

Foråret 2020 er blevet brugt på at skrive og indspille debutalbummet “Start Forfra”, hvor første single “Træd Væk” nu er klar til at blive sluppet løs.

“Træd Væk” er en introduktion til SLET DETs musikalske univers og er kun begyndelsen på den rejse, SLET DET har tænkt sig tage sammen med lytteren, fortsætte med at udvikle på og skrive ind i.

Links

Hatesphere
Crocell
Wayward Dawn
Horned Almighty
World War 5
Wulfaz
Xenoblight
Defecate
Bloodgutter
SLET DET
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.