Kira Skov koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Kun få billetter tilbage..!

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten bliver gennemført som siddekoncert, men den splittes i to, da vi grundet Corona-relaterede restriktioner ganske enkelt ikke har plads til alle billetkøbere i salen på samme tid. Første koncert starter klokken 18.30 (dørene åbner klokken 18), og anden koncert starter klokken 21.30 (dørene åbner klokken 21). Samtlige billetkøbere får direkte besked om, hvilken koncert, deres billet(ter) gælder til – ligeledes informerer vi om afstand, mundbind og lignende. Vi glæder os til at åbne dørene og se jer alle.

OBS: Koncerten er udsat fra d. 14. marts.

Allerede købte billetter til den oprindelige dato gælder naturligvis til den nye dato. Hvis du/I ikke kan deltage på den nye dato, er det muligt at refundere sin(e) billet(ter) frem til og med fredag den 20. marts. Dette kan ske via kontakt til vores billetudbyder Billetten på 70202096 eller service@billetten.dk

Det var egentlig slet ikke meningen. Kira Skov havde travlt med andre projekter og drømte egentlig om en pause fra at udsende plader. Siden debuten med Kira & The Kindred Spirits har der næsten årligt været et nyt album fra Kiras hånd, og også denne gang ville musikken ud. Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

“I Nat Blir Vi Gamle” er Kiras Skovs 14. album. Men faktisk var planen at fordybe sig i et bogprojekt. Kira havde taget pause fra turnélivet og afsat tid alene på landet for at fordybe sig i at skrive. Ikke udfra en fuldstændig defineret idé – nok ord om livet set fra Kiras perspektiv. Ord, der kunne ende som oplægget til en bog – om ikke en erindringsbog så måske noget derhen af. At arbejde med sproget, med dansk prosa og lyrik åbnede op for en ny verden og affødte ganske uventet de første sange.

“Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster, jeg havde skrevet,” siger Kira Skov.

Snart tog det fart, og før Kira vidste af det, havde hun skrevet materiale nok til mindst én plade. Processen med indspilningerne var også anderledes og eksperimenterende. Det var i et tæt samarbejde med musikeren og produceren Silas Tinglef.

“Vi testede sangene, kan man sige, og processen blev anderledes end mine tidligere produktioner med de mange og lange studiedage, producere og bands. Stille og roligt var det lige som, at vi legede sangene frem”.

Til foråret tager hun så sin første dansksprogede plade med på tour, når hun i selskab med sit band, gæster landets spillesteder.

Kristoffer Munck Mortensen

Siden 2009 har den danske ordsmed Kristoffer Munck Mortensen alias Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer, topplaceringer på mediernes årslister, airplay og anmelderros for både musikken og teksterne. Mellemblond kan noget særligt.

Links

Kira Skovs hjemmeside
Facebook
Mellemblond på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.