Klejtrup Musikefterskole koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Midt i Jylland, på toppen af Musikbakken med udsigt ud over Klejtrup Sø, ligger én af Danmarks mest ambitiøse musikefterskoler.

… Læs mere

 

Efterskolen, der har eksisteret siden 1997, har i de sidste 20 år lukket mere end 2000 musikbegejstrede unge mennesker ud i det danske musikmiljø. Bands som Dúné, Under Byen, Mont Oliver og Ulige Numre har alle tidligere KME-elever ombord. Derudover har en lang række af de studerende på landets musikkonservatorier trådt deres musikalske ungdomsår på Klejtrup Musikefterskole.

Musikundervisning i op til 16 lektioner om ugen, et hav af koncerter, temauger, teaterkoncerter samt muligheden for at benytte skolens professionelle lokaliteter danner rammen om den musikalske uddannelse, som eleverne på KME gennemgår i løbet af det 10 måneder lange efterskoleophold.

Koncerten på VoxHall er kulminationen på efterskolens årlige linjeholdsturne, hvor der gives smagsprøver på en lang række af de musikalske udtryk, som skolens 105 elever mestrer. Kom og oplev et super tjekket show, hvor et højt musikalsk niveau, spilleglæde og energi er kodeordene.

Links
Klejtrup Musikefterskoles hjemmeside
Klejtrup Musikefterskole på Facebook
Klejtrup Musikefterskole på YouTube
Klejtrup Musikefterskole på Instagram

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Dorthe

    Oplev dette 😄

    Super dygtige unge mennesker !!!