• Klejtrup Musikefterskole koncert VoxHall Aarhus
  • Klejtrup Musikefterskole koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Midt i Jylland, på toppen af Musikbakken med udsigt ud over Klejtrup sø, ligger en af Danmarks mest ambitiøse musikefterskoler.

… Læs mere

 

Efterskolen, der har eksisteret siden 1997, har i de sidste 19 år lukket mere end 2000 musikbegejstrede unge mennesker ud i det danske musikmiljø. Bands som Dúne. Under byen, Mont Oliver og Navneløs har alle tidligere KME elever om bord. Derudover har en lang række af de studerende på landets musikkonservatorier trådt deres musikalske ungdomsår på Klejtrup Musikefterskole.

Musikundervisning i op til 17 lektioner om ugen, et hav af koncerter, temauger, teaterkoncerter samt muligheden for at benytte skolens professionelle lokaliteter danner rammen om den musikalske uddannelse, som eleverne på KME gennemgår i løbet af det 10 måneder lange efterskoleophold.

Koncerten på Voxhall er kulminationen på efterskolens årlige linjeholdsturne, hvor der gives smagsprøver på en lang række af de musikalske udtryk, som skolens 115 elever mestrer. Kom og oplev et super tjekket show, hvor et højt musikalsk niveau, spilleglæde og energi er kodeordene.

Program
17.30-18.30: Klassisk koncert
19.00-21.00: Rytmiske koncerter

Links
Klejtrup Musikefterskoles hjemmeside
Klejtrup Musikefterskole på Facebook

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Anonymt

    KME er det fedeste

    Nu er jeg godt nok elev på KME, så måske er jeg lidt partisk, men jeg har hørt meget af det der bliver spillet og det er super fedt allerede nu. Derudover har jeg oplevet når KME elever giver koncert og federe stemning skal man lede længe efter og så koster det kun en tyver, så kom og fest det bliver sygt fedt.