Klejtrup Musikefterskole koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Adgang købes i døren på aftenen.

Midt i Jylland, på toppen af Musikbakken med udsigt ud over Klejtrup sø, ligger en af Danmarks mest ambitiøse musikefterskoler.

… Læs mere

 

Efterskolen, der har eksisteret siden 1997, har i de sidste 18 år lukket mere end 1800 musikbegejstrede unge mennesker ud i det danske musikmiljø. Bands som Dúne. Under byen, Mont Oliver og Navneløs har alle tidligere KME elever om bord. Derudover har en lang række af de studerende på landets musikkonservatorier trådt deres musikalske ungdomsår på Klejtrup Musikefterskole.

Musikundervisning i op til 17 lektioner om ugen, et hav af koncerter, temauger, teaterkoncerter samt muligheden for at benytte skolens professionelle lokaliteter danner rammen om den musikalske uddannelse, som eleverne på KME gennemgår i løbet af det 10 måneder lange efterskoleophold.

Koncerten på Voxhall er kulminationen på efterskolens årlige linjeholdsturne, hvor der gives smagsprøver på en lang række af de musikalske udtryk, som skolens 118 elever mestrer. Kom og oplev et super tjekket show, hvor et højt musikalsk niveau, spilleglæde og energi er kodeordene.

Dagen og aftenens program
11.00 – Rytmisk koncert – fri entré
13.00 – Rytmisk koncert – fri entré
15.00 – Klassisk koncert – fri entré (på café scenen)
18.00-21.00 – Final Concerts – entré 20 kroner

Links
Klejtrup Musikefterskoles hjemmeside
Klejtrup Musikefterskole på Facebook

3 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Camilla Mørk

  Livsglæde og højt niveau

  Drømmer du om at komme på efterskole, og er du vild med musik – så er det her du skal være!!! Et sceneshow med 118 entuciastiske musikglade efterskoleelever fyrer den for vildt af !!!!

 2. Henrik

  Dygtige og charmerende

  Giv dig selv en oplevelse – som forælder til elev på KME – Klejtrup Musikefterskole – har jeg fået nogle storslåede musikalske arrangementer fra de superdygtige elever på skolen i årets løb. Nu er de ved afslutningen, og de har været på turné i 3 dage, så mon ikke afslutningskoncerten bilver Spitze?!

 3. Anne Frankland

  Dygtige engagerede unge

  Kvaliteten og engagement er i top når Klejtrup musikskoles unge går på scenen!

Vis flere anbefalinger