Klumben & Raske Penge koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

14. november: Vi har fanget Klumben til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Klumben & Raske Penge er snart ved at være færdige med deres debutalbum. Debutalbum siger du? Men har de ikke været i gang siden 2011 og været umulige at undgå i årene derefter? Haft det der dumme kæmpehit og en masse mindre? Spillet Orange Scene og turneret i Brasilien? Jo jo, det er dem. Men det er først nu, de laver et album sammen. Alt hidtil har været singler og så deres respektive soloalbum. Nu venter debutalbummet lige straks, og denne aften vender duoen tilbage til Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Indtil videre er der udkommet fem sange fra pladen. Først “Hus På Bakken”, som var i rotation på P3 fra den udkom i marts og indtil august. Den udkom samtidig med sangen “Ghettio”, der var en slags kommentar til den på det tidspunkt verserende ghettodebat. Musikvideoen blev filmet i en flygtningelejr i Libanon og fik en del medieomtale i forbindelse med debatten (blandt andet i Soundvenue, Vice og Go’ Morgen Danmark, hvor makkerparret spillede den live sammen med deres band) og er siden blevet en slags undergrundshit.

Siden gjaldt det sangen “Homies & Familie”, som også var i P3-rotation i nogle måneder fra august, hvor den i en periode var den næsthøjest roterende danske sang på P3. Senest er udkommet “Sig Det Som Det Er” og “Satan På Holdet”.

I anledning af albummet har Klumben & Raske Penge samlet et nyt band til deres liveshows. Det består af de to velsagtens højest estimerede musikere i reggaegenren herhjemme: Kristoffer Sjelberg (EaggerStunn, Natasja med flere) og Morten McCoy (Bremer/McCoy med flere). Og så det nye stortalent Justo Gambula.

Tårnhøje forventninger

De glæder sig til at komme ud og spille det nye og det gamle materiale med det nye band. Selvom forventningerne med rette er tårnhøje, da de med det gamle band høstede mange gode anmeldelser og sågar fik Steppeulven som Årets Koncert.

Pladen forventes at udkomme i løbet af sommeren på vinyl og stream med en musikvideo eller flere. Det meste materiale er indspillet nu, men der kommer løbende nyt til, og der mangler mix, mastering og den i vore dage notorisk langsommelige proces med vinyltryk.

Pladen er overvejende produceret i samarbejde med TopGunn, som også gæster på pladen. Ligesom Eaggerman fra Bikstok/EaggerStunn og andre gør.

Det er i udgangspunktet en reggae/dancehall-plade, men den rummer også afstikkere til både bossanova, trap og en slags disco.

Interview med Klumben

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Publikum kan forvente et overflødighedshorn af Klumben & Raske Penge-numre – helt nye, gode gamle, og alt derimellem. Kort sagt det bliver for fedt, og så har vi ikke lovet for meget!”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Helst ikke for meget, men hvis du kan lide Klumben & Raske Penge, så bliver du helt sikkert ikke skuffet!”

Hvad har I med af merch?
“Vi har fået specialprintet et kæmpe oplag Op Tour-plakater, man kan købe, og så har vi en masse fedt tøj-merch, som har vores helt nye logo på. Og hvis du er den første i merch-boden, er du den første i verden, der ejer det, du har købt.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Jeg tror vores favoritnummer at fremføre er dem alle sammen – nemt!”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“De er gået skidegodt – fulde huse, fulde mennesker, fuld knald på!”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“De skal da helt sikkert tjekke vores nye anmelderroste plade “Livet” ud. Den ligger nummer et på den danske vinyl-hitliste lige nu..! Så hvis du ikke har hørt den, er det bare at komme igang! Ses i Aarhuuus!”

Links

Klumben på Facebook
Raske Penge på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.