Klumben & Raske Penge koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

5. september: AFLYST! Klumben & Raske Penge har desværre set sig nødsaget til at aflyse koncerten – vi har modtaget følgende melding fra deres lejr:

“Klumben & Raske Penge udskyder efterårets danske koncerter. Den danske duo har arbejdet på nyt fælles materiale, der var planlagt til at udkomme dette efteråret, hvorefter en håndfuld danske spillesteder skulle ha fornøjelsen af at høre musikken live. Desværre har processen trukket ud og de er ikke nået så langt som håbet eller forventet og derfor beslutningen om at udskyde koncerterne. De fortsætter det kreative arbejde og håber på i nær fremtid at kunne præsentere nogle fantastiske nye sange og ikke mindst spille dem live for publikum. Billetter refunderes hvor de er købt.”

Til efteråret indtager Klumben & Raske Penge og deres fantastiske band landets større byer med et splinternyt og helt igennem vildt show. Drengene er gået i laboratoriet og brygger lige nu på et show, der både vil overraske og glæde publikum.

… Læs mere

 

Der er nyt materiale fra Raske Penge i bagagen i form af hans nyligt udgivne album “Indtil Nu”, der wrapper de sidste fire år op på et mastodontisk album med hele 24 numre på. Pladen indeholder både gamle kendinge, men også fem helt nye numre. Gaffa kvitterede med seks stjerner for albummet.

Klumben er også aktuel i år og udsendte en EP den 13. maj 2016.

Publikum kan dermed forvente et brandvarmt makkerpar på landevejen til efteråret.

Klumben & Raske Penge modtog i 2012 en Steppeulvspris for Årets Danske Livenavn og viste i 2013 igen og igen deres værd som førende på den danske reggae- og dancehallscene med utallige hæsblæsende shows – både på landets mange festivaler og på flere totalt udsolgte spillestedsturnéer. Som kronen på værket spillede Klumben og Raske Penge på Orange Scene på Roskilde Festival i 2014, hvor de leverede en legendarisk koncert.

Om Klumben & Raske Penge og deres backingband 80’erne er der blandt andet skrevet:

“Den aktuelle bølge af reggae og dancehall i Danmark kan være en prøvelse, men i selskab med Klumpen & Raske Penge og ikke mindst det velspillende band, 80’erne, er det en rendyrket fornøjelse. Fordi rappen, vokalen, spillet, melodierne og ikke mindst ordene er så meget bedre og mere intelligente end stort set alt andet på scenen. Og så har duoen en befriende selvironi.” (Fem hjerter i Politiken)

“Ud over at være både musikalske, sprogligt opfindsomme og tilmed have noget begavet at sige om den verden, der omgiver både dem og os, så er d’herrer Andersen og Poulsen nogle forrygende performere. Der var fest i skoven, men en af den slags, hvor man ud over dansen og rusen rent faktisk får noget med hjem. Ud over tømmermænd. Der er skarpe skud i bøssen fra de to rimsmede (samt vennen TopGunn). Og den virker som om magasinet langt fra er tomt endnu. Dancehall med knytnæverne oppe.” (Fem stjerner i Ekstra Bladet)

Links
Klumben på Facebook
Raske Penge på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.