Konkhra koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Efter 10 års albumpause er danske Konkhra endelig tilbage med “Alpha And The Omega”, som byder på mere fantastisk dødsmetal af den gamle skole. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Under navnet Vicious Circle blev Konkhra stiftet tilbage i 1988. Det navn blev hurtigt skrottet, og efterfølgende sendte Konkhra en malstrøm af udgivelser på markedet op igennem 90’erne samt et par stykker i 00’erne. Efter en udgivelsesdvale i 10’erne er det legendariske dødsmetalband endelig tilbage.

I oktober 2019 udkom “Alpha And The Omega” – Konkhras ottende fuldlængdealbum. Og musikken taler for sig selv: Den er ekstrem, men afbalanceret inden for bandets patenterede grooves og grindende metalliske rødder. Den handler om død fra de levendes perspektiv. Om magt fra de trængendes syn. Om kærlighed i hjertet fra de ensomme og fortabte. Og om håb, når alt håb er forsvundet for altid.

Og nok så relevant – Konkhra lyder stadig, som Konkhra lød, da unge som gamle metalfans forelskede sig i dem op gennem 90’erne og 00’erne. Det er tung, groovy og fantastisk dødsmetal af den gamle skole!

Links

Konkhras hjemmeside
YouTube
Twitter
Instagram
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.