Kops koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 19. maj (og før det den 20. marts) til den 14. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye lokalitet.

Kun få billetter tilbage..!

Mød Oskar Kops Kronback også kendt som KOPS, der denne aften optræder på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Det 21-årige danske producer-multitalent og stjerneskud sang som barn i et klassisk drengekor og drømte om at blive house-DJ. Som en konsekvens af dette er hans musik inspireret af såvel retro-hiphop som pop og gamle salmer.

KOPS er en del af det københavnske musik-kollektiv Official Music. Han kreerer næsten alle sine sange i Official Musics studie, der befinder sig i et kirketårn i det centrale København.

Sammen med sit Official-team udgav han i 2017 sin første single, “Takes 1 2 know 1”. Sangen strøg direkte til tops på Spotifys danske viral chart, og han blev hurtigt en favorit i blogosfæren. Sangen blev tilmed spillet på amerikansk radio.

Opfølgeren “Sorry Not Sorry” blev flittigt spillet over alt i Europa – herunder på toneangivende kanaler såsom BBC1, Beats og P3. Singlen blev spillet over 300 gange i tysk radio og af over 50 forskellige radiostationer i Italien, Norge og Sverige. Herhjemme blev han i 2018 af Gaffa udråbt til at være blandt de navne, man skulle holde øje med. Samme år spillede han to udsolgte koncerter i London, han var support for Skott, og så spillede han en flot besøgt showcase-koncert på The Great Escape i Brighton.

Hans seneste single, “Salvation”, blev håndplukket som Ugens Uundgåelige på P3. Den strøg direkte ind på den svenske hitliste såvel som på Spotifys danske og norske viral chart. “Salvation” blev streamet over en million gange i de første fem uger, opnåede en plads som nummer 26 på Ebba Chart og blev spillet af radiostationer såsom Amazing Radio, BBC Radio og P3 (DK/SE/NO) og mange flere rundt omkring i Tyskland og resten af Europa.

Links

KOPS på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.