KOPS koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 7. maj til den 21. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

KOPS har tidligere udgivet ”Salvation”, ”Four Eyes” og ”I Do The Best I Can”. Senest var han aktuel med singlen ”Little Lady”, der var fem uger i A-rotation på P3. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

”KOPS udgav debutalbummet ”Artwork” i efteråret 2020.

I efteråret drog KOPS på sin første headliner tour, hvor både København og Aarhus måtte opskalere og melde udsolgt.

Bag KOPS gemmer sig 22-årige Oskar Kops Kronback. Et dansk multitalent, producer og artist, som voksede op med at synge i et klassisk drengekor og drømte om at blive DJ. KOPS’ musikalske signatur er måske netop også derfor et væld af genrer og virkemidler, som bobler sammen og bæres frem af smægtende omkvæd og pophooks. Han har allerede flere hits i bagagen – “Salvation”, “Sorry Not Sorry”, “Takes 1 2 Know 1”.

Han gav i april 2019 en udsolgt koncert på Hotel Cecil, der var hans første optræden som headliner, mens han allerede har optrådt på anerkendte branchefestivaler som The Great Escape, by:Larm og SPOT Festival. Forrige sommer spillede han for et proppet Roskilde Festival Countdown.

Links

KOPS på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.