Kops koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Ny dato! Koncerten den 20. marts udsættes til den 19. maj.

Udsættelsen sker på baggrund af myndighedernes anbefalinger ift. Corona-virus.

Købte billetter gælder naturligvis til den nye dato. Er man forhindret i at deltage på den nye dato, er det selvfølgelig muligt at få refunderet sin billet. Det kan ske ved kontakt til vores billetudbyder, Billetten, på 70202096 eller service@billetten.dk. Det vil være muligt at refundere sin billet frem til og med fredag den 20. marts kl. 12.

KOPS selv udtaler:

”Hej folkens da alle koncerter i marts måned er udskudt eller aflyst gælder dette også mine shows i marts.
Heldigvis er koncerterne ikke aflyst, men udskudt.
Min koncert i Lille Vega København vil blive af afholdt d ‪20 maj og Atlas i Århus d ‪19 maj.
Koncerten i Odense vil blive udskudt til efteråret, som vil blive annonceret snarest.�Hold derfor på hat og billetter og ikke mindst pas på hinanden!
Vi må holde humøret højt og følge udviklingen.
Stay tuned”

Mød Oskar Kops Kronback også kendt som KOPS, der denne aften optræder på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Det 21-årige danske producer-multitalent og stjerneskud sang som barn i et klassisk drengekor og drømte om at blive house-DJ. Som en konsekvens af dette er hans musik inspireret af såvel retro-hiphop som pop og gamle salmer.

KOPS er en del af det københavnske musik-kollektiv Official Music. Han kreerer næsten alle sine sange i Official Musics studie, der befinder sig i et kirketårn i det centrale København.

Sammen med sit Official-team udgav han i 2017 sin første single, “Takes 1 2 know 1”. Sangen strøg direkte til tops på Spotifys danske viral chart, og han blev hurtigt en favorit i blogosfæren. Sangen blev tilmed spillet på amerikansk radio.

Opfølgeren “Sorry Not Sorry” blev flittigt spillet over alt i Europa – herunder på toneangivende kanaler såsom BBC1, Beats og P3. Singlen blev spillet over 300 gange i tysk radio og af over 50 forskellige radiostationer i Italien, Norge og Sverige. Herhjemme blev han i 2018 af Gaffa udråbt til at være blandt de navne, man skulle holde øje med. Samme år spillede han to udsolgte koncerter i London, han var support for Skott, og så spillede han en flot besøgt showcase-koncert på The Great Escape i Brighton.

Hans seneste single, “Salvation”, blev håndplukket som Ugens Uundgåelige på P3. Den strøg direkte ind på den svenske hitliste såvel som på Spotifys danske og norske viral chart. “Salvation” blev streamet over en million gange i de første fem uger, opnåede en plads som nummer 26 på Ebba Chart og blev spillet af radiostationer såsom Amazing Radio, BBC Radio og P3 (DK/SE/NO) og mange flere rundt omkring i Tyskland og resten af Europa.

Links

KOPS på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.