• L.O.C. koncert VoxHall Aarhus
  • Josva koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

L.O.C. spiller sin landsdækkende turné i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister. Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert – koncerten er ikke for sarte sjæle.

Josva

Den 21-årige solist Josva er født og opvokset i Aarhus. Selvom han ikke har udgivet meget endnu, er han allerede et anerkendt navn på den aarhusianske urban-scene. Genren er indie-hiphop.

Josva debuterede som en del af det aarhusianske label Paidmen Music, der udover Josva huser artister som Pay og Omar. Josva producerer sin egen musik og har tidligere stået bag tracks med blandt andre Pay, Omar og Artigeardit.

Josva spillede med sit band support for Artigeardit til udsolgte koncerter på Atlas og i DR Koncerthuset og gæstede Artigeardits overfyldte koncert i Lille Sal på sidste års Spot Festival. Gaffa kvitterede med seks stjerner.

Links

L.O.C.’s hjemmeside
Twitter
Facebook
YouTube
Instagram
Josva på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.