Lamb koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Engelske Lamb kreerer elektronisk musik, der trækker på genrer som triphop, drum and bass og jazz.

… Læs mere

 

Lamb udgøres af produceren Andy Barlow og sanger/sangskriveren Lou Rhodes. Sammen scorede de to i 1995 en pladekontrakt, og allerede året efter landede duoens selvbetitlede debutalbum. I perioden 1999-2003 udkom yderligere tre plader, og i 2004 gjorde man status med opsamlingsalbummet “Best Kept Secrets”. Efterfølgende kastede både Barlow og Rhodes sig over solokarrierer.

Lamb kommer oprindeligt fra Manchester, men forbindes ofte med 90’ernes triphop-lyd fra Bristol. Duoens i særklasse bedst kendte nummer er “Górecki” fra debutalbummet – et nummer, der er blevet anvendt i både film og computerspil.

Efter at have holdt pause i fem år blev det i 2009 annonceret, at Lamb ville optræde til festivalen The Big Chill, og det stoppede ikke her. Flere festivaler og spillesteder rundt omkring i Europa havde snart duoen på plakaten. I 2010 slog man tilmed et smut omkring Australien, inden det sidst på året blev meddelt, at der blev arbejdet på et femte album. Værket, der slet og ret fik titlen “5”, udkom i 2011, hvor også livealbummet “Live at Koko”, duoens første, så dagens lys. Siden er udkommet “Backspace Unwind” (2014) og “The Secret of Letting Go” (2019).

Beslægtede navne

Portishead
Goldfrapp
Morcheeba
UNKLE
Moloko
Hooverphonic

Links

Lambs hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
SoundCloud
Vimeo
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.