Leif Vollebekk koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

OBS: Koncerten er udsat fra den 14. april.

Billetter købt til den oprindelige dato er naturligvis gældende. Billetkøbere har modtaget information med anvisninger omkring refundering per mail.

Canadiske Leif Vollebekk spiller mørk og melankolsk indiefolk. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Leif Vollebekk, der er af norsk og fransk-canadisk afstamning, lærte allerede som barn at spille violin, guitar og klaver. I forbindelse med sine filosofi-studier på universitetet i Ottawa var han på udveksling i Island, og efter endt uddannelse flyttede han til Montreal for at forfølge en karriere som musiker. Han albumdebuterede i 2010 med “Inland”, der blandt andet talte sange, han havde skrevet under sit ophold i Island. “North Americana” fulgte i 2013, og i 2017 udkom så treeren “Twin Solitude”, der var med i kapløbet om det års Polaris Music Prize og det følgende års Juno Award For Adult Alternative Album Of The Year. Vollebekk, der over årene har turneret flittigt i både Nordamerika og Europa, er i år aktuel med sit fjerde album, “New Ways”.

Beslægtede navne

The Tallest Man On Earth
Patrick Watson
Gregory Alan Isakov
S. Carey
Dan Mangan
Donovan Woods

Anmeldercitater

“The remarkable feat of New Ways is the ability to both resonate with those who loved Twin Solitude, while also pushing tendrils out towards listeners in search of more versatility.” (Exclaim, 2019 – læs hele anmeldelsen)

“Fame may be fickle, but Vollebekk’s dedication to improving his craft is anything but.” (The Independent, 2019 – læs hele anmeldelsen)

Links

Leif Vollebekks hjemmeside
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.