• Leizure koncert Atlas Aarhus
  • Bedlam Boys koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 2. april til den 29. maj. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

No wave-bandet Leizure spiller støjende, avantgardistisk, men også catchy musik. Bedlam Boys trækker på garagerock, postpunk og country. Denne aften gæster de begge Atlas i Aarhus.

… Læs mere

Leizure

Med debutalbummet “Primal Hymns” river Leizure tæppet væk under mangt et dødssygt indie-orkester og giver dig den indsprøjtning af rå elegance, din krop har sukket efter.

Debutalbummets ni numre er indspillet med lige dele fintfølt musikalitet og buldrende urkraft. Det er støjende, det er avantgarde, og så er det oven i købet (næsten) til at synge med på. Anden-tracket “Nightmare” er hurtigt, bestialsk og overraskende catchy. Forsanger Zakarias Sanderson fortæller om nummerets halvklamme tema:

“Det er et forsøg på at skrive en gyser set fra “skurkens” synsvinkel. I det her tilfælde er skurken så en voyeuristisk forfølger”.

De unge no wavere trækker på nogle dyder, som de er bange for ellers vil gå tabt. I stedet for at skære det uperfekte fra, bruger de det til at gøre musikken mere menneskelig og ærlig.

Drengene oser af elegance, men uanset hvor selvsikkert og yndefuldt, de kaster sig over deres instrumenter, er en Leizure-koncert noget beskidt, ukontrolleret, kraftfuldt og intenst. Med sine kokette, dyriske bevægelser ejer frontmand Sanderson ikke alene scenen, men også hele rummet – det ene øjeblik crooner han sig blidt ind i dit hjerte, og det næste flår han det ud af dit bryst og brøler mod himlen.

Kvintetten, der blev dannet i 2016, headlinede et udsolgt Loppen i oktober, og til foråret følger de op med en Danmarksturné. Det er svært ikke at forelske sig i deres utæmmede lyd, og som P6-vært Sebastian Saxton udbrød, da han præsenterede seneste single i radioen, er de ganske enkelt for gode til den her verden.

Bedlam Boys

Bedlam Boys er et aarhusiansk projekt, der tæller medlemmer fra Tilebreaker, Hunger, Tots og Morgan Square. Med inspiration i alt fra beskidt garagerock og kontemporær postpunk til western-influeret klassisk guitarspil og introspektiv, ensom country, finder bandet sig ligeledes i spændingsfeltet mellem det maniske og kalkulerede, det dramatiske og det intime. Her i december påbegynder de indspilningen af deres debutplade, i samarbejde med Victor Kim fra Narcosatanicos. Albummet udkommer via det aarhusianske indie-label Kilonova Records.

Links

Leizure på Facebook
Bedlam Boys på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.