Leonora Christina Skov koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Leonora Christina Skov har desværre set sig nødsaget til at aflyse arrangementet. Købte billetter refunderes automatisk.

Arrangementet er et sidde-arrangement.

Den 22. april 2021 udkommer “Hvis vi ikke taler om det”, Leonora Christina Skovs længe ventede fortsættelse til den prisbelønnede erindringsbog “Den, der lever stille”. Kort efter udkommer sangerinden og komponisten Kristina Holgersens nye album, der byder på et tekst- og musikunivers baseret på ord og stemninger i de to bøger, akkompagneret af Line Felding på cello og andre instrumenter.

… Læs mere

 

De tre kvinder inviterer til en aften, hvor Leonora fortæller om skriveprocessen med “Hvis vi ikke taler om det” og blandt andet læser op fra de steder i de to bøger, der har inspireret Kristinas lydspor. Kristina giver et indblik i musikkens tilblivelse og fremfører numrene akkompagneret af Line på cello, guitar og autoharpe. Sammen åbner de op for, hvordan det er at arbejde som musiker og romanforfatter i et samlet udtryk og lukker publikum helt ind i hjertet af det kunstneriske samarbejde.

“Den, der lever stille” er indtil videre solgt i 145.000 eksemplarer, er blandt andet blevet belønnet med De Gyldne Laurbær og er købt til filmatisering af Regner Grasten Film. Den prisvindende sangerinde og komponist Kristina Holgersen har senest udsendt erindringsalbummet “Ny start” og har tidligere fortolket litteratur af blandt andre Helle Helle. Musiker og sangskriver Line Felding er blandt andet kendt for sine samarbejder med CODY, Dicte, Rumpistol, Monkey Cup Dress og en række teaterforestillinger.

Links

Leonora Christina Skov på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.