Om koncerten

Bemærk: Koncerten afholdes på ALICE cph i København. 

Det 12 mand store LES FRERES SMITH indtager ALICE cph med smittende blanding af Fela Kuti-inspireret afrobeat og ethio-jazz. Både før og efter koncerten leveres festen af de lokale helte i DJ-kollektivet Worldy.

… Læs mere

 

LES FRERES SMITH (FR)
Der bliver trængsel på både scene og dansegulv, når de 12 musikere i Les Freres Smith byder op til dans! Med Fela Kuti-inspireret afrobeat har Les Freres Smith skabt et musikkollektiv med base i Paris, som gennem 10 år har specialiseret sig i storslået afrobeat. Med groovende vibes, inspireret af ethio-jazz har de delt scene med legender som Tony Allen, Kutiman og Franck Biyong. Les Freres Smith har med tiden cementeret deres navn som et af afrobeat’ens mest eksplosive live-orkestre.

Worldy DJs
Det eklektiske DJ-kollektiv Worldy vender plader før koncerten med Les Freres Smith, og afslutter senere aftenen ALICE Spectacle med et brag af en dansefest. Worldy specialiserer sig i ikke-vestlig musik, og har flere gange sat både ALICE og Global. I levende svingninger med deres uimodståelige samling af afrobeat, ethio-jazz og tropisk psych bliver der rift om pladserne på dansegulvet!

Koncerten indgår i 2-dages festivalen ALICE Spectacle, der finder sted 26-27. april på og omkring ALICE, Nørre Allé 7 ved Sankt Hans Torv. Læs om det samlede festivalprogram her.

Links:
Hjemmeside
Facebook
ALICE cph

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.