Liss koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Selvom 2020 ikke bød på meget live-aktivitet, lå Liss absolut ikke på den lade side. Tiden er blevet brugt i det vestjyske, hvor Søren Holms barndomsgård er blevet ombygget til et studie af bandet – med det formål at indspille en plade under de åbne vidder. Denne flugt fra storbyen har resulteret i masser af ny musik, herunder interessante danske og internationale samarbejder. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Efter at have udgivet deres EP-trilogi i sommeren 2020 med “Third”, der blev kaldt “veldrejet, popmusikalsk håndværk” af Politiken, som kvitterede med fem stjerner, og Soundvenue, der på “Third” omtalte Liss som: “et af Danmarks mest stilsikre og leveringsdygtige bands”. I oktober kom så den enkeltstående hymne til de tomme dansegulve, “Leave Me on the Floor”, der blev én af de mest spillede sange på P3 efterår/vinter 2020.

Liss skubber stadig til grænserne for, hvad pop er med deres eklektiske blanding af funk, disco, soul og sjælfulde ballader. Søren Holms unikke vokal er fortsat i centrum. Liss glæder sig til at præsentere al den nye musik samt det stærke katalog, når de i april og maj begiver sig ud på deres hidtil største danmarksturné.

Links

Liss’ hjemmeside
Instagram
YouTube
Facebook
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.