Liss koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

27. maj: Koncerten er aflyst af personlige årsager – læs mere hér. Vi sender de bedste tanker til de pårørende. Købte billetter refunderes automatisk.

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 19. maj til den 25. august. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Selvom 2020 ikke bød på meget live-aktivitet, lå Liss absolut ikke på den lade side. Tiden er blevet brugt i det vestjyske, hvor Søren Holms barndomsgård er blevet ombygget til et studie af bandet – med det formål at indspille en plade under de åbne vidder. Denne flugt fra storbyen har resulteret i masser af ny musik, herunder interessante danske og internationale samarbejder. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Efter at have udgivet deres EP-trilogi i sommeren 2020 med “Third”, der blev kaldt “veldrejet, popmusikalsk håndværk” af Politiken, som kvitterede med fem stjerner, og Soundvenue, der på “Third” omtalte Liss som: “et af Danmarks mest stilsikre og leveringsdygtige bands”. I oktober kom så den enkeltstående hymne til de tomme dansegulve, “Leave Me on the Floor”, der blev én af de mest spillede sange på P3 efterår/vinter 2020.

Liss skubber stadig til grænserne for, hvad pop er med deres eklektiske blanding af funk, disco, soul og sjælfulde ballader. Søren Holms unikke vokal er fortsat i centrum. Liss glæder sig til at præsentere al den nye musik samt det stærke katalog, når de i april og maj begiver sig ud på deres hidtil største danmarksturné.

Links

Liss’ hjemmeside
Instagram
YouTube
Facebook
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.