Om koncerten

Hotte salsatoner med Little Havana.

… Læs mere

 

Årets efterårskoncert lover frisk og tropisk salsa. Klubben præsenterer et band med energi, danse-vibrationer og sprudlende toner, når det otte m/k store aarhusianske salsaorkester Little Havana lokker på dansegulvet. Bandet anføres af den aarhusianske sangerinde Diana Meldgaard, der med lige dele charme, energi og frækhed river tilskuerne og ikke mindst det dansende publikum med på en tur i den hede salsa, som Club Camaleon præsenterer denne aften.

Sædvanen tro, er der også gjort plads til intro-undervisning i salsa. Intro-undervisningen starter klokken 20.30 og slutter klokken 21.15, hvorefter bandet gør sin entré klokken 21.30. Så er vi klar til at skyde forførende dansetoner ind.

Little Havana er et vaskeægte salsa-party-orkester fra Aarhus. Stilen breder sig fra tilbagelænet traditionel cubansk son – kendt fra filmen ”Buena Vista Social Club” – til hypermoderne salsa/timba-numre inspireret af vor tids Cuba. Bandet består af en flok glade og energifyldte musikere. Orkesteret vil kunne spille op til fest for det danseglade publikum med mange dansevenlige numre og god energi. Samtidig vil små intime sammenhænge med et mere lyttende publikum også være et godt forum. Det har fra starten været orkesterets idé at nå ud til så mange salsa-interesserede mennesker som muligt. Derfor har Little Havana gjort det til sit varemærke at blande kendte popnumre – fortolket som salsa – ind i repertoiret. Denne genkendelighed og ønsket om at nå ud til et bredere publikum har gjort bandet meget populært og efterspurgt på rekordtid. Musikerne har en årelang erfaring med salsa/latin/pop-genren i så forskellige sammenhænge som: Jorge Cordero/Los Gran Daneses, Latin Dance Band, Llegó la Hora og Mek Pek Partyband.

Little Havana er:
Diana Meldgaard, sang, güiro
Claude Chichon, kor, maracas
Kent Søgaard, piano, kor
Johannes Jørgensen, bas
Bo Johansen, congas
Kim Neergaard, timbales
Storm Kleist, trombone
Jens Overby, trombone

Efter bandet overtager Salsaboyz og fortsætter festen med et varieret salsa-sortiment.

Links
Club Camaleons hjemmeside
Little Havanas hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.