Little Havana koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Rigtig hot og forførende salsa med Little Havana på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Årets efterårskoncert lover hot og forførende salsa. Club Camaleon præsenterer et band med energi, dansevibrationer og sprudlende toner, når det otte mand/kvinde store aarhusianske salsaorkester Little Havana lokker på dansegulvet. Bandet anføres af den aarhusianske sangerinde Diana Meldgaard, der med lige dele charme, energi og frækhed river tilskuerne og det dansende publikum med på en tur i den hede salsa.

Sædvanen tro er der også gjort plads til intro-undervisning i salsa. Intro-undervisningen anføres af én af Club Camaleons professionelle instruktører. Intro og animation starter klokken 21. Derefter indtager bandet scenen klokken 22. Så er vi klar til at skyde forførende dansetoner ind.

Little Havana (på scenen klokken 22) er et vaskeægte salsa-party-orkester fra Aarhus. Stilen breder sig fra tilbagelænet traditionel cubansk son kendt fra filmen ”Buena Vista Social Club” til hypermoderne salsa/timba-numre inspireret af vor tids Cuba. Bestående af en flok glade og energifyldte musikere.

Orkesteret vil kunne spille op til fest for det danseglade publikum med mange dansevenlige numre og god energi. Samtidig vil små intime sammenhænge med et mere lyttende publikum også være et godt forum.

Det har fra starten været orkesterets idé, at nå ud til så mange salsa-interesserede mennesker som muligt. Derfor har Little Havana gjort det til sit varemærke at blande kendte popnumre – fortolket som salsa – ind i repertoiret. Denne genkendelighed og ønsket om at nå ud til et bredere publikum har gjort bandet meget populært og efterspurgt på rekordtid.

Musikerne har en årelang erfaring med salsa/latin/pop-genren i så forskellige sammenhænge som Cordero/Los Gran Daneses, Latin Dance Band, Llegó la Hora, Mek Pek Partyband med flere.

Little Havana er:

Diana Meldgaard, sang, güiro
Claude Chichon, kor, maracas
Kent Søgaard, piano, kor
Johannes Jørgensen, bas
Bo Johansen, congas
Yannik Hartig, trommer – timbales
Jens Bang og Jakob Johansen, trombone

Efter bandet overtager Club Camaleons DJ og fortsætter festen med et varieret, dansevenligt salsa-sortiment.

Links

Club Camaleons hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.