Little Winter koncert Frontløberne Aarhus

Om koncerten

Kulturmagasinet VINKaarhus byder endnu engang indenfor til en aften fyldt med tværkunstnerisk udfoldelse!

… Læs mere

 

Vi glæder os til igen at vise spirende undergrundskultur frem i vante rammer på Sydhavnen. Vær ​med når VINK POP UP indtager Frontløberne sammen med bandet Little Winter og fotokunstprojektet Photographic Plate Project!

Bandet Little Winter spiller sprød ​glødende lo-fi pop og giver et køligt take på de californiske kysters solbeskinnede lyd og umiddelbare sangskrivning. Svævende mellem skrøbelig melankoli og stormende sentimentalisme gløder der i midten af Little Winter en kerne af naive, men ambitiøse popsange om ensomhed og kærlighed; et testamente til de små vintre vi alle oplever og går igennem i søgen efter at finde sig til rette.

Photographic Plate Project arbejder med kuratering af Aarhus-baserede fotografer i deres vinduesgalleri i Graven 29, Aarhus. Med afsæt i den aktuelle udstilling dykker de ned i fotografens proces samt fotografisk teori og tradition. Formålet er at påpege fotografiets berettigelse som kunstart, skabe et nærværende miljø for vidensudveksling og synliggøre de aarhusianske fotokunstneres arbejde.

Til at binde musikken og fotokunsten yderligere sammen har VINKaarhus allieret sig med kunstner og grafiker Zak Bergmann, der med udgangspunkt i musikken og fotoværkerne vil skabe en unik visuel oplevelse, der skal akkompagnere koncerten.

Kort sagt: Det bliver fedt, når Little Winter og PPP møder hinanden i skøn forening!

VINK POP UP er en tværkunstnerisk platform, hvor kulturmagasinet VINKaarhus præsenterer aarhusiansk undergrundskultur i et liveformat. Vores engagement i den aarhusianske kulturjungle afspejler sig i vores mangeårige arbejde med denne. Vi vil kulturmiljøet i Aarhus, og vi vil vise den frem til så mange som muligt.

VINK POP UP er støttet af Aarhus Kommune og præsenteret i samarbejde med Atlas & VoxHall.

Links

Vinkaarhus’ hjemmeside
Little Winter på Facebook
Photographic Plate Project på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.