LIVLØS koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

LIVLØS spiller melodisk dødsmetal, der fusionerer grandiose skandinaviske melodier og melankoli med intens amerikansk dødsmetal. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Siden dannelsen i 2014 har LIVLØS hurtigt gjort sig bemærket med deres energiske og medrivende liveoptrædener, velrenommerede udgivelser og koncerter på bl.a. COPENHELL, Eurosonic og SPOT Festival. Effektivt og stilsikkert har LIVLØS bevist, hvorfor de hører til blandt landets mest lovende metalbands.

Bandet er for nyligt blevet signet til det verdensomspændende pladeselskab Napalm Records samt bookingselskabet Napalm Events, så̊ denne aften bliver startskuddet for de næste store skridt for LIVLØS.

LIVLØS udtaler:

”Det kribler i de livløse fingre for at komme ud at spille og kysse på jer alle sammen igen! Med et 2020, og indtil videre 2021, der har været lidt af en koncertmæssig ødemark, håber vi, at I er sultne. For det er vi! Forvent lange sæts, forbudte trin, lækker produktion og ikke mindst – ny musik live for første gang! Vi glæder os til at se jer til disse to mægtige aftener i metallens tegn!”

Special guest bliver de fremadstormende prog-metal profeter IOTUNN, hvis nyligt udgivne debutalbum “Access All Worlds” har taget diverse internationale metalmedier på sengen.

Med andre ord beder vi jer gøre klar til et monster af en aften, hvor der gives slip og sættes ild til livet.

IOTUNN

Udgangspunktet for IOTUNN går tilbage til 2009, hvor guitarist Jesper Gräs ville starte et 70’er-inspireret rockband. Det udformede sig hurtigt til musisk laboratorium uden regler. I 2015 blev bandet navngivet IOTUNN i lyset af det metalliske udtryk, det var ankommet til. Af det udsprang EP’en “The Wizard Falls” (2016). Ved ændring af line-up sluttede sanger Jón Aldará (Hamferð) og bassist Eskil Rask (Sunless Dawn) sig til guitaristerne Jesper og Jens Nicolai Gräs samt trommeslager Bjørn Wind Andersen.

Sammen færdiggjorde de debuten “Access All Worlds”: En times passioneret, metallisk rumrejse ud i det ydre og det indre i et metalmusisk totalbillede stemt ved en umiskendelig IOTUNN-DNA. “Access All Worlds” udkom på Metal Blade Records den 26. februar ’21.

Fra bandet lyder det:

”Vi er utroligt glade for, at vi kan være en del af denne weekend sammen med vores venner i LIVLØS. Det betyder meget for os at tage denne plade med på scenen og skyde den ud med fuld kraft og styrke til alle JER! Vi er taknemmelige for de ekstremt positive og passionerede reaktioner vi har fået på “AAW”. Vi ses i København og Aarhus den anden weekend i november!”

Links

LIVLØS’ hjemmeside
IOTUNN på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.