LIVLØS koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der skal fremvises gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten (jævnfør gældende retningslinjer). Hav meget gerne passet klar ved ankomst.

Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye lokalitet.

LIVLØS spiller melodisk dødsmetal, der fusionerer grandiose skandinaviske melodier og melankoli med intens amerikansk dødsmetal. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

LIVLØS annoncerer udgivelsesdato for deres nye album “And Then There Were None”!

Den 22. oktober udgiver LIVLØS opfølgeren til deres debut “Into Beyond” fra 2018, som for alvor gav bandet luft under vingerne med stor opmærksomhed og koncerter på blandt andet Copenhell, Spot og Eurosonic. Det nye album udkommer på ingen ringere end verdens største uafhængige metalpladeselskab, Napalm Records, og er indspillet og mixet af Jacob Bredahl (Hatesphere, The Burning, By the Patient) og med album artwork skabt af den polske kunstmaler Mariusz Lewandowski (Bell Witch, Psycroptic, Fuming Mouth). Musikken er stadig umiskendeligt LIVLØS – en aggressiv og melodisk dødsmetal kombineret med proggede elementer, der balancerer mellem det catchy og eksperimenterende. I denne ånd leverer bandet med “And Then There Were None” hermed et ambitiøst, storslået og intenst metal-værk.

“And Then There Were None” udgør bandets mest sammenhængende og personlige arbejde til dato og inviterer dig til en fortælling om livet og døden på både dybt personlige samt strukturelle og kosmiske niveauer – og det gode og onde ved begge.

Sæt dig til rette i verdens undergang og se musikvideoen til første single “And Then There Were None” hér.

IOTUNN

Udgangspunktet for IOTUNN går tilbage til 2009, hvor guitarist Jesper Gräs ville starte et 70’er-inspireret rockband. Det udformede sig hurtigt til musisk laboratorium uden regler. I 2015 blev bandet navngivet IOTUNN i lyset af det metalliske udtryk, det var ankommet til. Af det udsprang EP’en “The Wizard Falls” (2016). Ved ændring af line-up sluttede sanger Jón Aldará (Hamferð) og bassist Eskil Rask (Sunless Dawn) sig til guitaristerne Jesper og Jens Nicolai Gräs samt trommeslager Bjørn Wind Andersen.

Sammen færdiggjorde de debuten “Access All Worlds”: En times passioneret, metallisk rumrejse ud i det ydre og det indre i et metalmusisk totalbillede stemt ved en umiskendelig IOTUNN-DNA. “Access All Worlds” udkom på Metal Blade Records den 26. februar ’21.

Fra bandet lyder det:

”Vi er utroligt glade for, at vi kan være en del af denne weekend sammen med vores venner i LIVLØS. Det betyder meget for os at tage denne plade med på scenen og skyde den ud med fuld kraft og styrke til alle JER! Vi er taknemmelige for de ekstremt positive og passionerede reaktioner vi har fået på “AAW”. Vi ses i København og Aarhus den anden weekend i november!”

Links

LIVLØS’ hjemmeside
IOTUNN på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.