• Livløs koncert Atlas Aarhus
  • Billy Boy In Poison koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Livløs spiller hårdtslående melodisk dødsmetal med inspiration fra den svenske og amerikanske dødsmetalscene. En dynamisk blanding af hæsblæsende kirkegårdsriffs, tunge grooves og melankolske melodier.

… Læs mere

 

Efter en vel modtaget debut-EP i 2016 har Livløs på kort tid markeret sig som en stærk og lovende spiller på den danske upcoming metalscene. Bandet har gjort sig berygtet og bemærket med deres intense, kompromisløse lyd og højenergiske, karismatiske liveoptrædener.

Livløs har spillet en lang række danske shows og festivaler såsom Uhørt Festival og Aalborg Metal Festival og har ageret support for blandt andre Hatesphere og Blood Red Throne.

Livløs er netop aktuelle med debutalbummet “Into Beyond” udgivet i februar 2018. Et album om tab, sorg, svigt og fortvivelse, der viser et tydeligt modnet band og deres mørkeste, mest ambitiøse værk indtil nu.

De livløse er vågnet fra de døde og er kommet for at blive!

Billy Boy In Poison
Billy Boy In Poison fra København spiller knivskarp moderne dødsmetal, der både kan kværne som Misery Index og groove som Gojira, men som har sin egen lyd og blæser på genregrænser. Musikken er aggressiv og tung, men varieret og stemningsfuld.

I 2013 udgav bandet debutalbummet “Watchers”, der fik bred ros i pressen, der blandt andet kaldte det en ”fantastisk debut” (Metalized) og ”årets dødsmetal-album” (Powermetal.de). Opfølgeren “Invoker”, produceret af Jacob Hansen (Aborted, Volbeat, Mercenary m.fl.), er netop udkommet i november 2017.

På “Invoker” viser Billy Boy In Poison et fornyet fokus på at skære ind til benet og skrive helstøbte numre, samtidig med at vokalen er blevet tilført en blackened kant.

Med koncerter på blandt andet Copenhell og Aalborg Metal Festival, en række tours i udlandet og support for blandt andre Aborted, Hatesphere, Dawn of Demise, Vildhjarta og Trigger The Bloodshed har Billy Boy In Poison markeret sig som et hårdtslående og respekteret liveband. På scenen skinner erfaringen igennem, og varen leveres hver gang.

Pressen skrev om “Invoker”:
“Få moderne dødmetalbands evner at skabe så unik en stemning … et band, man bør følge tæt” – Spirit of metal, 8/10

“Billy Boy in Poison tager en modig ny vej på “Invoker” og går igen foran på dødsmetalscenen” – Powermetal.de, 8,5/10

“Hamrende tight og masser af overskud” – Heavymetal.dk, 8/10

“Billy Boy in Poison gør det fremragende … Invoker er essensen af, hvad blackened dødsmetal er” – Metaladay, 5/5

Line-up
Niclas: trommer
Mikkel: guitar
Alexander: guitar
Troels: bas
Hjalte: vokal

Wrath Of Belial
Wrath Of Belial spiller en beskidt og intens kombination af thrash og melodisk death metal med en moderne tilgang. Kompositionerne bevæger sig fra hæsblæsende passager henover storladende melodiske hooks til knusende tunge stykker.

Wrath Of Belial udspringer af det aarhusianske metal-band Pariah Syndicate, som blev dannet i 2007. Allerede kort efter dannelsen tog Pariah Syndicate sejren til ”Danish Metal Contest” med deres debutkoncert.

I tiden efter udkom en EP med titlen ”….And Blood Shall Rain From Heaven” til gode anmeldelser fra flere webzines.

Undervejs har der været flere udskiftninger af medlemmerne af bandet. Mest markant blev skiftet fra to forsangere til en enkelt frontmand. Pladsen på trommestolen har også været underlagt flere udskiftninger, indtil Jacob Jørgensen satte sig til rette.

Bandets debutalbum udkom i maj 2017 og har høstet mange rigtige gode anmeldelser fra prominente websides som Angry Metal Guy (4.0/5.0, Great), Pavillion Magazine (9.5/10), Powermetal.de (8.5/10) og en varm anbefaling fra siden No Clean Singing. Debutudgivelsen er blevet supportet med en række koncerter i det danske land, hvor bandet heriblandt har varmet op for tonstunge Blood Red Throne (NO) og mægtige Fleshgod Apocalypse (IT). Bandets optrædener er blevet rost af anmeldere som aggressivt blandet med charme og god publikumskontakt.

Links
Livløs på Facebook
Instagram
YouTube
Billy Boy In Poison på Facebook
Wrath Of Belial på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.