Lord Siva koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Kun få billetter tilbage..!

Grundet coronavirus gennemføres koncerten som siddekoncert, lige som den splittes i to. Første koncert starter klokken 18.15 (dørene åbner klokken 17.30), og anden koncert starter klokken 21.15 (dørene åbner klokken 20.30). Har du billet til det oprindelige tidspunkt (koncertstart klokken 21), gælder billetten til den sene koncert.

Lord Siva har længe været anerkendt som ét af de stærkeste navne på den danske musikscene. Blandt andet takket være sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og sin inderlige vokal, der skiller ham ud fra mængden og placerer ham i en kategori for sig selv. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Lord Siva er manden bag EP’erne “100” og “180” og albummet “3” fra 2017. Han har tidligere markeret sig med singlerne “100”, “Drømme”, “Byen Der Larmer”, “Blind” og “48 Timer” og desuden samarbejdet med Ukendt Kunstner på “Fortæl Dem”.

Inden for det seneste års tid er Lord Siva for alvor nået ud til det bredere publikum. Det er han blandt andet via sit samarbejde med den danske producer Vera (Liss, Off Bloom, MØ). De to kunstnere fik deres første nummer 1 på den danske Spotify Top 50 med singlen “Paris” og har siden udsendt en håndfuld numre. De har også optrådt sammen til blandt andet DMA 2019, hvor de også var nomineret til Årets Streaming Hit.

I december 2019 startede Lord Siva et nyt dansk musikforløb op med den smukke single “Før Eller Senere”. Og den 27. marts i år udsendte han så sit andet dansksprogede album ’LYS’ – et album der fik 5 stjerner med på vejen af Soundvenue.

Links

Lord Siva på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.