Love Shop koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Efter at have fejret 25 års-jubilæum med både et opsamlingsalbum (”Evergreen”) og en bog (”Himmelflugt Og Højdeskræk”) i 2015 manifesterede Love Shop sin betragtelige betydning for dansk musik med det 11. studiealbum ”Risiko” i 2017. Et album, der i dén grad fik anmeldere til at kaste om sig med mange stjerner. Og et album, som samtidig var levende bevis for, at Love Shop på ingen måde kender til begrebet autopilot, når der skal laves ny musik. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Med ”Risiko”s succes i bagagen og usvækket lyst til at forny sig tog Jens Unmack & co. igen i studiet. Denne gang blev hele bandet inddraget i indspilningens grundfase og formgivning. Dels for at nyde godt af en frisk proces, dels for at åbne op for et mere bandnaturligt snit på de nye numre. En feeling, den opmærksomme lytter straks vil kunne høre.

Albumtitlen er ”Brænder Boksen Med Smukke Ting”, og pladen blev sendt på gaden den 8. marts 2019.

Inspirerende lang bandhistorie

Jens Unmack siger selv om det nye album:

“Med så mange albums bag os har vi efterhånden en sjældent lang bandhistorie, som er inspirerende at spille ud fra. Med seneste album oplevede vi et foreløbigt højdepunkt i Love Shop’s nyere historie, og mange andre havde nok i den situation trukket en pause og set situationen an. Men sådan er temperamentet ikke i det her band. Jeg har selv en baggrund med artister der er vokset gennem hyppige, regelmæssige udgivelser, og som derfor har kunnet udvikle sig og spejle tiden sammen med sine lyttere. Og det er sådan jeg bedst kan lide det.”

“Så vi har taget udfordringen op og står nu her klar igen. Tror aldrig, jeg har arbejdet så intenst med sangene til et album som på dette nye. Ikke fordi de kom svært, men fordi målet var at komme videre uden tomme ord eller musikalsk dødvægt i bagagen. Så mange skitser blev lavet og stødt, før de rigtige sange kom og lagde sig på plads. På den måde giver det nye album kun god mening i forhold til det erklærede løfte, ”Risiko” gav: Aldrig træt, aldrig mæt. Vi skal videre nu. “Brænder Boksen Med Smukke ting” er lyden af Love Shop 2019.”

Links

Love Shop på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.