Lowly koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

5. november: Vi har fanget Lowly til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Indierock og dreampop, man både kan danse og snøfte til, mødes i smuk forening med århusianske Lowly.

… Læs mere

 

Om Lowly
De fem medlemmer mødtes som studerende på Det Jyske Musikkonservatorium her i Århus, og fik hurtigt offentlighedens opmærksomhed, da de i 2014 udgav deres første single ’Daydreamers’. Siden er opmærksomheden omkring kvintetten kun taget til og tog for alvor til efter deres albumdebut ’Heba’, udgivet på det markante indie-label Bella Union i 2017.

’Heba’ blev herhjemme nomineret til Årets Album ved Steppeulven, mens der også internationalt blev uddelt roser vidt og bredt, bl.a. fra navnkundige medier som Pitchfork og Uncut. Opfølgeren ’Hifalutin’ er just udgivet her den 12. april til 5 stjerner fra Soundvenue, 5 hjerter fra Politiken, 4 stjerner fra Gaffa og skudsmålet ”pompøs i ordets allerpositiveste betydning” fra Dagbladet Information.

Det nye album er indspillet i en stor lagerhal her udenfor Århus og slår fast, at gruppens ambitioner fortsat er tårnhøje og deres musikalske nysgerrighed mere end intakt. Med ’Hifaltun’ har Lowly skabt et kompromisløst musikalsk rum, hvor der i endnu højere grad end tidligere gives frihed til søgen mod grænser og eksperimenter.

Forvent en musikalsk oplevelse, hvor der både bliver plads til at danse og snøfte, når de giver hjemmebanekoncert på VoxHall.

Interview med Lowly

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Koncerten på VoxHall er koncerten, der afslutter et helt fantastisk år for os. Vi har udgivet vores nye album, turneret i Danmark, England, Skandinavien og USA, haft de bedste sommeroplevelser på de danske festivaler Roskilde, Heartland, Alive med flere. Så vi glæder os helt vildt til at fejre det sammen med vores publikum.”

Hvad kan I afsløre om sætlisten?
“Vi spiller sange fra “Hifalutin” – blandt andre nogle, vi aldrig har spillet live før – vi spiller musik fra “Heba”, og så glæder vi os til at spille et helt særligt cover.”

Hvad har I med af merch?
“Plader og plakater.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Vi elsker at spille alle vores numre – især helt nye sange.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Fuldstændig fremragende. Alt går op i en højere enhed, når vi spiller live. Det har været så overvældende at mærke publikums respons på vores koncerter i år.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Læs brexitaftalen, følg inzane_johnny på instagram og gå caminoen.”

Beslægtede navne

Beach House
Cocteau Twins
Efterklang
Sigur Ros
Explosions In The Sky
Slowdive
Under Byen
Lydia Ainsworth
Lower Dens
Alvvays

Anmeldercitater
“Lowly er pompøs i ordets allerpositiviste betydning” (Information, 2019 – læs hele anmeldelsen)

“Lowlys medrivende dreampop oser af både nærvær og høje ambitioner” (Soundvenue, 2019 – læs hele anmeldelsen)

“Det nye album fra danske Lowly er som skræddersyet til forårsvildfarelse” (Politiken, 2019 – læs hele anmeldelsen)

Crush

Bag Crush gemmer sig sanger/sangskriveren Annsofie Salomon, der i de sidste tre år har arbejdet intensivt med en helt særlig samling sange. Som landet ligger netop nu, kan Crush kun opleves live, men inden længe forventes hun at udgive noget af sin musik. Fans af kunstnere som eksempelvis Joanna Newsom, El Perro del Mar og Angel Olsen vil ikke blive skuffede.

Links
Lowly på Facebook
Lowly på Soundcloud
Lowly på Instagram
Crush på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.