Luftens Helte koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Kun få billetter tilbage..!

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 29. maj 2021 (og før det den 9. maj 2020) til den 2. oktober 2021. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Luftens Helte vender stærkt tilbage til VoxHall til maj! Sidste år spillede det energiske band for et pakket VoxHall, og det bliver med garanti en lige så stor fest til sommerkoncerten i år!

… Læs mere

 

Det bliver en krafteksplosion af energi og nostalgi, og bandet har rystet godt i repertoireposen. Der er rig mulighed for at glædeligt genhør med de elskede sange fra film som Tarzan, Mulan, Herkules, Aladdin, Aristocats og mange flere. Men bandet har også forberedt nogle nye arrangementer af sange, som Luftens Helte endnu ikke har spillet i Aarhus.

Siden bandets opstart i 2014 har Luftens Helte været på en fantastisk rejse, der har ført dem rundt i hele Danmark. Hver gang skaber de en fest, der er ud over det sædvanlige, og denne aften gælder det altså hjembyen Aarhus.

Der er 100% garanti for fest og magi, når Luftens Helte indtager scenen – en musikalsk oplevelse i absolut særklasse!

Links

Luftens Heltes hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.