Om koncerten

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 29. maj 2021 (og før det den 9. maj 2020) til den 2. oktober 2021. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Luftens Helte vender stærkt tilbage til VoxHall til oktober! Sidste år spillede det energiske band for et pakket VoxHall, og det bliver med garanti en lige så stor fest til sommerkoncerten i år!

… Læs mere

 

Kommer vinden fra øst og står solen i vest? Er dit timeglas rigtigt sat? Så gør jer klar til en musikalsk oplevelse i absolut særklasse, når Luftens Helte kommer forbi VoxHall til oktober! Hele bandet bobler af indestængt energi, og nu kan den endelig blive udløst i et brag af et show.

Find dine vildeste dansesko frem, varm stemmen godt op og tag dine bedste venner under armen – når først musikken fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Herkules og Mulan fylder rummet, kan du  ikke stå stille.

Luftens Helte har spillet adskillige koncerter for fulde huse i hele landet, og nu er de klar til endnu engang at indtage VoxHall d. 2. oktober 2021 med samme kraft som et tordenvejr.

Gør jer klar!

Links

Luftens Heltes hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.