Luftens Helte koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bliv forført af en kæmpe energiudladning i et helt unikt show, der tager dig med på en rejse gennem musikken fra tegnefilmsklassikere som Aristocats og Junglebogen til 90’ernes storfavoritter fra blandt andre Løvernes Konge, Herkules og Tarzan – og helt op til de allernyeste hits fra Frost og Vaiana!

… Læs mere

 

Luftens Helte er et 18-mand stort band fra Aarhus, som har specialiseret sig i den fantastiske musik fra det magiske tegnefilmsunivers. Det eneste band i verden af sin art!

Luftens Helte spiller for fulde huse og leverer en energisk og magisk koncertoplevelse hver eneste gang. Der er garanteret intet mindre end fest og magi for hele familien, når Luftens Helte går på scenen.

“Luftens Helte er årets fest, hver gang jeg hører dem! Det er imponerende, hvordan sange, der har så rodfæstet og personlig en plads i hele min generations barndom, bliver til en fælles fest. Mødet mellem de gamle velkendte sange, som alle har sunget med på i så mange år, og Luftens Heltes energi og nye fortolkninger overvinder mig og resten af publikum hver gang – det er lidt som at møde sine minder for første gang!” – Niclas Lundgaard Bohnsen, 25 år.

En koncert med Luftens Helte er garanti for en unik oplevelse i absolut særklasse!

Om Luftens Helte
Bandet har eksisteret i over tre år og har allerede præsteret at spille flere udsolgte koncerter i Stakladen i Aarhus og samle 2000 mennesker til studiestartsfest i Mølleparken i 2016. Derudover har de spillet flere succesfulde koncerter rundt om i landet – blandt andet i København, Esbjerg, Ikast og flere steder i Nordjylland og Vestjylland.

Bandet føres an af hele tre forsangere, der for at kunne skabe den store ‘Disney-sound’ bakkes op af en stor blæsersektion med trompeter, basuner, horn, saxofoner, tværfløjte og klarinet, marimba og to violinister foruden en rytmesektion med klaver, bas, trommer og guitar.

Links
Luftens Helte på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.