• M.C. Hansen koncert Atlas Aarhus
  • Esben Kronborg koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Musikpriserne står i kø, når kapelmester M.C. Hansen inviterer skiftende kollegaer på scenen ved en stort anlagt turné i november med titlen Hjemstavnstour. Gennem 12 dage i november synger M.C. Hansen, Harald Haugaard, Stine Klingsten, Jens Jepsen, Esben Kronborg og Erik Grip sange om fællesskab, udlængsel og hjemstavne i et musikalsk forsøg på at afdække, hvad det vil sige at høre til et sted, og hvilken betydning andre mennesker og andre lande og andre kulturer har på vores opfattelse af vores hjemstavn. Denne aften gæster M.C. Hansen og Jacob Chano Atlas i Aarhus sammen med Esben Kronborg.

… Læs mere

 

Publikum inviteres aftenen igennem til fællessang og historiefortælling, og der er på alle måder fokus på fællesskab koncerten igennem, hvor de optrædende kunstnere tager publikum med på en tur gennem deres musikalske bagkatalog.

I løbet af de 12 dage besøger M.C. Hansen og hans musikalske makker Jacob Chano Frederikshavn, Hillerød, Asnæs, Odense, Gladsaxe, Aarhus og til sidst Vordingborg, hvor alle kunstnere optræder sammen i en stor finalekoncert.

Esben Kronborg

Esben Kronborg har altid haft en tæt kontakt til publikum, når han optræder, og med sine nye sange på dansk kommer vi endnu tættere på musikeren og mennesket. Esben er en moderne visesanger med fornem sans for den gode melodi og et godt greb om betagende historiefortælling.

M.C. Hansen

Sangskriver og kapelmester. Det er de gode historier med finurlige detaljer og storhed i det små, der er i fokus, når den prisvindende danske sanger/sangskriver M.C. Hansen går på scenen. M.C. modtog i 2017 prisen som årets folksangskriver ved Danish Music Awards og i 2020 Vordingborg Kommunes Kulturpris.

Der bliver trykt et sanghæfte med en af hver af de medvirkendes sange som danner grobund for fællessang som afslutning på aftenen. Derudover skriver de medvirkende et nyt vers til min M.C. Hansens melodi “Himlen hænger lavt”, således at sangen bliver længere og længere som turnéen skrider frem.

Links

M.C. Hansens hjemmeside
Facebook
YouTube
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.