• Madchild koncert VoxHall Aarhus
  • DJ Malte Sanggaard koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

21. marts: Vi har fanget Madchild til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Canadiske Madchild er en både festlig og farverig, populær og prisvindende rapper. Denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Madchild alias Shane Bunting, der er en del af hiphop-gruppen Swollen Members, EP-debuterede i eget navn med “The Madchild EP” i 2009 og albumdebuterede som solo-artist med “Dope Sick” tre år senere. Pladen opnåede flotte hitlisteplaceringer i både USA og Canada, og det samme var tilfældet med toeren “Lawn Mower Man” (2013) og treeren “Silver Tongue Devil” (2015). Senest udkom den vanligt roste “The Darkest Hour” i sommeren 2017. I april i år gælder det mandens nye album, “Demons”.

Madchild, der har vundet flere Juno-priser og diverse andre canadiske musikpriser, har over årene været en særdeles flittigt turnerende musiker og har blandt mange andre prominente navne delt scene med eksempelvis La Coka Nostra, Tech N9ne og Redman – en turné-virksomhed, der har sikret ham en stor og yderst loyal fanbase vidt og bredt. Sideløbende med solo-karrieren er han vedblevet at være en del af Swollen Members, der blandt andre har turneret med Ghostface Killah fra Wu-Tang Clan, Nelly Furtado og The Black Eyed Peas, og hvis musikvideoer er blevet set mere end 35 millioner gange på YouTube.

Interview med Madchild
What can the audience expect from the show?
“I’m coming with great energy and I’m ready to set the stage on fire.”

Which song do you prefer performing live?
“I’m excited about the new material.”

How have your most recent concerts been?
“Just great energy!”

Beslægtede navne
Necro
Ill Bill
Apathy
Vinnie Paz
Slaine
Stevie Stone

DJ Malte Sanggaard
Med otte års aktiviteter inden for musik- og kulturarrangementer i Aarhus kan man kalde Malte Sanggaard en rigtig kulturmand.

Når han DJ’er, det svært at vide, hvad man skal forvente andet end fantastiske rytmer og glædens toner. Men forvent en god portion groovy musik, du ikke vidste, du elskede.

De seneste år er det gået stærkt for Malte Sanggaard. Efter han blev en fjerdedel af klubkollektivet Favorite Things har dørene åbnet sig på stribe med spillejobs, der tæller alt fra Distortion Final Party 2018 og Smukfest 2018 til support for idolet Thundercat og senest første udlandstur til Bergen.

Links
Madchild på Facebook
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.