Madchild koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Canadiske Madchild er en både festlig og farverig, populær og prisvindende rapper. Denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Madchild alias Shane Bunting, der er en del af hiphop-gruppen Swollen Members, EP-debuterede i eget navn med “The Madchild EP” i 2009 og albumdebuterede som solo-artist med “Dope Sick” tre år senere. Pladen opnåede flotte hitlisteplaceringer i både USA og Canada, og det samme var tilfældet med toeren “Lawn Mower Man” (2013) og treeren “Silver Tongue Devil” (2015). Senest udkom den vanligt roste “The Darkest Hour” i sommeren 2017. I april i år gælder det mandens nye album, “Demons”.

Madchild, der har vundet flere Juno-priser og diverse andre canadiske musikpriser, har over årene været en særdeles flittigt turnerende musiker og har blandt mange andre prominente navne delt scene med eksempelvis La Coka Nostra, Tech N9ne og Redman – en turné-virksomhed, der har sikret ham en stor og yderst loyal fanbase vidt og bredt. Sideløbende med solo-karrieren er han vedblevet at være en del af Swollen Members, der blandt andre har turneret med Ghostface Killah fra Wu-Tang Clan, Nelly Furtado og The Black Eyed Peas, og hvis musikvideoer er blevet set mere end 35 millioner gange på YouTube.

Beslægtede navne
Necro
Ill Bill
Apathy
Vinnie Paz
Slaine
Stevie Stone

Links
Madchild på Facebook
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.