Mads Mathias Quartet koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Nutidigt bud på klassisk croonerjazz.

Siden han for ti år siden med brask og bram trådte ind på scenen, kåret som Årets nye jazznavn, har den danske sanger og saxofonist Mads Mathias med sin hæse stemme og inciterende sceneoptræden betaget et stort publikum. Hans kvartet spiller musik med stor respekt for jazzens rødder, men også med et personligt udgangspunkt, der tilføjer et frisk pust til den udødelige klassiske croonerjazz.

… Læs mere

 

Mads Mathias har spillet med DR Big Band, turneret med sit muntre orkester Six City Stompers i hele Europa, givet koncerter i Tivoli og i Royal Albert Hall – og for et par år siden endda en særlig koncert for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Hans succes er så meget mere bemærkelsesværdig, eftersom han har mistet tre fingre ved en trafikulykke. Han var dengang 17 år og troede aldrig, at han skulle komme til at spille sax igen. Det var derfor, han begyndte at synge. Siden viste det sig, at han alligevel kunne beherske saxofonen, men samtidig holdt hans fast i vokaljazzen og har udviklet en sprød, personlig stil kendetegnet ved humor og medrivende spilleglæde.

Ved koncerten kan man forvente at høre musik fra Mads Mathias’ prisvindende katalog af originale og iørefaldende sange fra både debutalbummet Free Falling og den spritnye udgivelse All Ears.

Koncerten er en del af Den Ikoniske Saxofon under Aarhus Jazz Festival 2021.

Koncertrækken hylder instrumentet, der har været en vigtig del af jazzmusikken siden begyndelsen og har fostret legendariske musikere som Ben Webster, Stan Getz, Yusef Lateef og Charlie Parker.

Den Ikoniske Saxofon er støttet af Knud Højgaards Fond, CAC Fonden, STIBOFONDEN, Aarhus Stiftstidendes Fond, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune.

Links

Mads Mathias’ hjemmeside
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.