Maggie Bjorklund koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Maggie Bjorklund er en virtuos på pedal-steel guitar og står for et forunderligt miks af country, roots og psykedelisk musik, der til sammen emmer af støvet amerikansk ørkenpop og magisk betagende film noir-stemninger.

… Læs mere

 

Om Maggie Bjorklund
Maggie Bjorklund, der i de senere år har samarbejdet med så prominente størrelser som Jack White, Calexico og Mark Lanegan, er først og fremmest kendt for sine exceptionelle evner på pedal steel guitaren. Evner, der har ført til nævnte samarbejder, og som for nogle år siden sikrede hende en pladekontrakt i eget navn med det navnkundige uafhængige amerikanske pladeselskab Bloodshot Records. En aftale, der i første ombæring kastede debutalbummet “Coming Home” af sig i 2011, og som senest velsignede verden med den stærkt anmelderroste “Shaken” (2014), hvis singleforløber “Name In The Sand” var et regulært radio-hit.

Beslægtede navne
Jack White
Lucinda Williams
Castanets

Anmeldercitater
“Respekt er ordet, når hun med John Convertino (Calexico) og producer John Parish begiver sig ud i det golde ørkenlandskab med en række markante film noir-stemninger. Dark Side of the Heart og The Unlucky rumler skæbnetungt med Björklunds markante og mesterligt insisterende twang, mens hendes yndefulde vokal på Walking og Ashes er som balsam for sjælen. Kurt Wagner (Lambchop) gæster på den hjerteskærende duet Fro Fro Heart, som bløder af ren melankoli og iturevne drømme. Shaken er på alle måder en rystende god skive fra Maggie Björklund, der også som sangskriver kan sit håndværk.” (Gaffa, 2014 – læs hele anmeldelsen)

“Den danske guitarist Maggie Bjorklund er en ener, både i Danmark og i USA.” (BT, 2014)

“Der er noget stærkt tillokkende over danske Maggie Björklunds stemme. Noget narkotisk forførende faktisk. Som et dunkelt, skæbnesvangert tilbud man ikke kan sige nej til.” (Soundvenue, 2011 – læs hele anmeldelsen)

Links
Maggie Bjorklunds hjemmeside
Maggie Bjorklund på Facebook
Jørcks hjemmeside
Jørcks blog
Jørck på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. henrik fabricius

    hun er magisk

    kom kom kom