Om koncerten

Gratis Blå Thor! Ved køb af én eller flere af de første 50 billetter, har man i købsprocessen mulighed for at tilvælge et tilsvarende antal gratis Blå Thor, som kan indløses på koncertaftenen.

Magnified Eye og Bersærk spiller begge mesterlig, melodisk og tonstung stoner-rock med endeløse rækker af knivskarpe riff og med stærke vokaler i front.

… Læs mere

 

Om Magnified Eye
Magnified Eye, der har rødder i den aarhusianske musikundergrund, har med deres lava-rock tordnet derudaf i den danske og europæiske rock-undergrund, siden bandet blev dannet i 1999. Inspirationen er hentet fra bandmedlemmernes fælles lidenskab for 70’er-rock, heavyrock og melodisk metal. Magnified Eye er kendt som et intenst, energisk, velspillende og medrivende live-band, og gruppen har da også spillet over 100 koncerter i ind- og udland. Herudover er det foreløbig blevet til to album – “The Last Sun” og “Transition”. Anmeldere har sammenlignet musikken med Only Living Witness, Kyuss, Monster Magnet, Soundgarden, Tool og Black Sabbath, og så har Magnified Eye da også en prominent fan i Kyuss-trommeslageren Brant Bjork.

Om Bersærk
Med rødderne dybt plantet i den jyske muld råber aarhusianske Bersærk sit publikum til live og fører dem tilbage til dengang, hvor en mand var en mand, en kvinde klar til kamp, og Bersærk var noget, man gik i fællesskab. Det musikalske univers er tungt, solidt og insisterende med den nordiske lyd som grundnerven. Den højeksplosive, dansksprogede stoner-rock, der dominerer udtrykket i Bersærk, kalder på den indre ulv og giver publikum muligheden for at hyle i kor.

Et i skrivende stund ubekræftet lokalt band varmer op denne aften, og DJ Bager står bag pulten før, mellem og efter koncerterne.

Ny klub
Magnified Eye og Bersærk præsenteres af den spritnye klub HEGN, der fremover med jævne mellemrum arrangerer koncerter på Atlas inden for alt lige fra stonerrock til black metal. Klubben er blevet til i et samarbejde mellem Fonden VoxHall og DJ Bager – DJ Bager udtaler:

“Efter mere end 10 år med Club Brutal har jeg valgt at satse på noget nyt. Jeg glæder mig meget til at være med til at gøre HEGN til en væsentlig del af det aarhusianske musikudbud. HEGN kommer til at præsentere både danske og udenlandske bands – ukendte såvel som etablerede.”

Da det er en prioritet at udvikle det lokale vækstlag, vil opvarmnings-bands’ene typisk have base i Aarhus og det øvrige Østjylland.

Links
Magnified Eyes hjemmeside
Magnified Eye på Facebook
Bersærk på Facebook
Phoebus Cartels hjemmeside
Phoebus Cartel på Facebook
Phoebus Cartel på YouTube

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Hellfucker

    Så skal der sgu høres musikalsk genialitet

    Har set phoebus cartel 3 gange nu og jeg bliver imponeret hver gang. En utrolig indlevelse i musikken skal man lede længe efter. Gå ikke glip af dem.