• Wolves Among Us koncert Atlas Aarhus
  • Beneath The Silence koncert Atlas Aarhus
  • Between Oceans koncert Atlas Aarhus
  • Auralist koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Oplev denne aften fire af landets fremadstormende metalcore-bands. Wolves Among Us, Beneath The Silence, Between Oceans og Auralist gæster alle Atlas i Aarhus.

OBS! Auralist har desværre måtte aflyse deres koncert “pga. uforudsete komplikationer”, og erstattes i stedet af Royal Deceit.

… Læs mere

 

Wolves Among Us

Wolves Among Us (tidl. E’nemia) har med deres nordjyske metalcore været et band, der har gjort sig positivt bemærket for deres udgivelser over en længere periode. I deres egen hjemby spilles deres sange på de lokale rockpubber og natklubber, ligesom sangene og drengene nyder stor anerkendelse for på intelligent vis at forene det tunge med det poppede. Nu står bandet klar med deres debut udgivelse “Collapse” der er produceret af Jonas Haagensen (Aphyxion) i Hansen Studios.

Debuten er et album, de har arbejdet på i et godt stykke tid, og hvor niveauet har fået et gevaldigt nyk opad. Bandet vil med LP’en på mange måder starte på en frisk og således også med et nyt navn:

“Jeg tror lidt, at vores gamle navn hang os ud af halsen. Især når man siger det med nordjysk dialekt. Det lyder sgu så pokkers harmløst. Haha. Jokes aside. Vi arbejder med et meget ambitiøst musikkollektiv, og vi har selv en ambition om udlandet. Her måtte vi sande, at E’nemia måske ikke klingede skidegodt i det henseende. Sådan er det. Vi bliver ældre og klogere. Det kan man nu både se på navnet, men især i musikken.”

“Collapse” indeholder ni tracks, der spænder mellem melodisk metal og metalcore. Fans af Killswitch Engage og Five Finger Death Punch er ikke gået galt i byen, når de smider Wolves Among Us på pladespilleren.

Albummet udkom gennem Prime Collective i maj 2018.

Beneath The Silence

Beneath The Silence er en sjældenhed i den danske scene og bryder genrens generiske tilgang med en stærk kvindelig vokal i front. Samarbejdet mellem vægtige, groovy riffs og vital, melodiøs vokal skaber en opsigtsvækkende blanding af modernitet og tradition af melodisk metal.

Bandet har rødder i Aarhus, men musikken er bestemt ikke forbeholdt den danske grænse. Mens musikken bedst sammenlignes med den nye bølge af djent og metalcore-bands såsom Polaris, Betraying The Martyrs m.fl, leger vokalen mere med paralleller som Evanescence.

Beneath The Silence har siden 2015 udgivet deres første EP “Meant For The Clouds” og turneret størstedelen af Danmark og fik særligt ros for deres live-optræden til Viborg Metal Festival i 2017. Med kun få år bag sig har bandet alligevel formået at blive en velkendt niche på den danske metalscene, og siden udgivelsen af deres første EP har bandet arbejdet hårdt på at lave en endnu stærkere indsats, der uden større besvær burde nå ud over landets grænser.

Beneath the Silence er nu klar med deres nye EP ”Phoenix”, der er indspillet i Sonne Studios, som udkom den 11. maj 2018.

Between Oceans

Between Oceans har med deres melodiske metalcore været en del af den danske undergrund siden 2015. Bandet har delt scene med mange af den danske undergrunds stærkeste navne såsom Ghost Iris, Cartographs og Cold Black. Derudover har de vundet konkurrencen Hard Rock Rising.

Nu er de klar med deres debut-EP “Oxymoron”, der blev produceret af Chris Kreutzfeldt (Cabal, Ghost Iris). Men sit mix af hårde breakdowns, masser af riff og iørefaldende melodier er “Oxymoron” en plade af internationalt format. Between Oceans er et band, man ikke nødvendigvis behøver at introducere til sin far, hvis han er vild med old school-metal.

Between Oceans er en gruppe unge gutter med store ambitioner for fremtiden. Bandet har endnu ikke haft muligheden for at bevise dem selv over for verden, men man behøver blot at høre 30 sekunder af “Oxymoron” for at blive overbevist om, at de her drenge mener det alvorligt.

“EP’en “Oxymoron” udkom i maj 2018.

Auralist

Auralist er et metalcore-band med base i København. Bandet trækker på metalcore-genrens tunge kvaliteter, men benytter sig samtidig af elementer inspireret af ambient og elektronisk musik. Gruppen blev dannet i 2015 og har lige siden arbejdet med musikken, men også med at finde frem til et line-up, der for alvor kunne forløse musikken og energien på scenen.

Bandets første single, “Empire”, udkom i januar 2018, men bandet manglede stadig en fast trommeslager. Det har været en lang og bøvlet rejse med udskiftninger i besætningen og ændringer af bandnavnet, men i 2018 gik puslespillet endelig op med tilføjelsen af trommeslageren Timmi Raaby. Og nu er gruppen klar til at indtage alskens scener.

Links
Wolves Among Us på Facebook
Beneath The Silence på Facebook
Between Oceans på Facebook
Auralist på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.