• Malk De Koijn koncert VoxHall Aarhus
  • SULKA koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Malk De Koijn-koncerterne den 13. og 14. november bliver gennemført som siddekoncerter, men splittes hver især i to, da vi grundet Corona-relaterede restriktioner ganske enkelt ikke har plads til alle billetkøbere i salen på samme tid. Samtidig flyttes koncerterne til Den Rå Hal på Godsbanen, der ligger lokaler til koncertrækken De Grimmeste Aftner. Begge dage åbner dørene til den første koncert klokken 17.00 (med koncertstart klokken 17.45), mens dørene til koncert nummer to åbner klokken 20.30 (med koncertstart klokken 21.15). Alle billetkøbere får en mail om, hvilken koncert, deres billet(ter) duer til. Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe til med at bytte billetter mellem de forskellige koncerter, men opfordrer i stedet til, at man om nødvendigt forsøger sig på koncerternes Facebook-events (hér og hér). Bytter man billetter, er det vigtigt, at man efterfølgende skriver en mail om byttet til voxhall@fondenvoxhall.dk, så vi kan få det registreret.

Efter et par års stilhed fra de tre rap-bananer i Malk De Koijn rumsterede trioen omsider igen i starten af 2020. Hér blev de til stor glæde for det ganske land annonceret til årets Roskilde Festival, men ak, ja… Og resten er historie. Men det nu og indtil videre aflyste Roskilde-show viser ikke desto mindre, at Malk De Koijn er klar til at indtage Danmark igen med deres rim, rap og særegne tag på hip-hop. Et tag, som alene udspringer fra den del af landet, der nationen rundt kendes som Langestrand. Efter fem nylige drive-in-koncerter landet over kan Malk De Koijn med glæde annoncere og se frem til fire, fabelagtige, næsten fortids-agtige, men ikke desto mindre helt RIGTIGE koncerter til november. Denne aften gæster de Den Rå Hal på Godsbanen i Aarhus.

… Læs mere

 

Malk De Koijn blev dannet i 1993 af Anders Brixen, Janus Borup Staffe og Lasse Bavngaard aka Tue Track, Geolo G og Blæs Bukki. Gruppens arnested var det selvdefinerede Langestrand-univers, der indeholdt langt mere smil på læben og kreativ underfundighed end de gangster-attituder, som hip-hop musikken ellers var fuld af i start-90’erne. Malk De Koijn forenede allerede på debutpladen “Smash Hit In Aberdeen” fra 1998 det gode beat med en hidtil uhørt evne til at lave humørfyldte tekster med både bagtanke og balstyriske rim. Opfølgeren “Sneglzilla” fra 2002 slog Malk De Koijns navn fast også uden for hiphop-verdenen. Igen var det kombinationen af de solide grundspor fra Tue Tracks DJ-hænder og gruppens tekstlige eskapader, der tog stikket hjem. Albummet blev først kåret til årets bedste af en enig dagspresse. Og i 2011 blev det sågar kåret som det forgangne årtis bedste danske album overhovedet af Politikens læsere.

Uhørt begejstring

Det er svært at opdrive større begejstring end den, der i september 2011 blev Malk De Koijn til del for “Toback To The Fromtime”, trioens første albumudspil i ni år. En enig presse hyldede albummet med fremragende anmeldelser, men først og fremmest viste fansene deres begejstring og sendte pladen til tops på hitlisten. Siden “Toback To The Fromtime” har bandet spillet udvalgte koncerter, herunder en kogende comeback Roskilde-koncert i 2011 og en turné i 2014 i forbindelse med deres 20-års jubilæum, som også blev fejret med biografien “Postkort Fra Langestrand”.

SULKA

SULKA har på rekordtid etableret sig som én af de bedste og lyrisk mest interessante danske rappere. Hendes flow og tekster spænder fra det helt hårde og tunge til det følsomme og fintfølende – et hudløst ærligt indblik i personen bag musikken. Det er hårde sager og noget af det bedste danske rap i mange år.

Hendes seneste single “Babushka” er ligesom debutalbummet “Epoker” produceret af Tue Track, og derfor er det kun på sin plads, at rapperen nu ledsager Malk De Koijn på deres kommende Danmarksturné.

Links

Malk De Koijn på Facebook
SULKA på Facebook
De Grimmeste Aftners hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.