Martyrdöd koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Svenske Martyrdöd, som spiller et mix mellem crustpunk og black metal, blev dannet i Stockholm i 2001. I 2003 udkom bandets selvbetitlede debutalbum, der udkom i 2003. Gruppens andet album, “In Extremis” (2005), blev udgivet af det amerikanske punklabel Havoc Records.

… Læs mere

 

Efter i 2011 at have turneret i USA scorede bandet en pladekontrakt med det toneangivende amerikanske pladeselskab Southern Lord Records, der således skulle stå for udgivelsen af gruppens kommende tre plader. I første ombæring udmøntede det sig i “Paranoia” (2012) og USA-turnéen “Power of the Riff”. I 2015 spillede Martyrdöd en lang række store festivalshows – blandt andet på Maryland Deathfest, Temples Fest, Obscene Extreme og Le Guess Who. Året efter udkom bandets sidste album på Southern Lord Records, “List”.

Martyrdöds syvende og seneste album, “Hexhammaren”, udkom i 2019 og bød atter en gang på en stærk blanding af metal og punk.

Københavnske Anti Ritual er tilbage med deres anden udgivelse og første fuldlængdealbum “Expel The Leeches”. Ti numre med rasende og kværnende hardcore, som også trækker på dødsmetal, black metal og grindcore.

Emner som den moderne kapitalisme, den tiltagende fascismes mange forklædninger, frygten for det totale miljømæssige kollaps og deraf hvilken verden, vi efterlader til vores børn, er det essentielle brændstof på denne harske, men også dynamiske plade.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.