Marvelous Mosell koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

I oktober udgav retrorapperen Marvelous Mosell i samarbejde med sin hus-DJ Tue Track det længe ventede debutalbum “Magisk, Mytisk, Mageløs”. Et album, der har høstet ikke mindre end fem stjerner fra Berlingske og ordene: “Og lad os bare sige, at ventetiden har været godt givet ud. Sammen har de skabt en af årets mest skamløst underholdende rap-plader…”

… Læs mere

 

Den efterfølgende tour med blandt andre hele to shows på Pumpehuset blev udsolgt hurtigere, end du kan nå at sige Antikommerciel Masseappel! Nåede du ikke at få billet? Så har du chancen igen! I foråret 2018 bliver det igen muligt at opleve Den Bedste Danser live, når Marvelous Mosell og Tue Track tager på en Magisk, Mytisk, Mageløs-tour rundt i Kongeriget og naturligvis deler gavmildt ud af kæk retrorap og forbudte dansetrin.

Fuld Effekt
Fuld Effekt kan nok bedst beskrives som et medrivende, funky miks af soul, funk og hiphop. Inspirationen er fra hiphoppens såvel som funkens guldalder, og med dansksprogede tekster samt et tidsløst popøre inviterer Fuld Effekt altid på gode tider.

Links
Marvelous Mosells hjemmeside
Facebook
Twitter
Fuld Effekt på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Peder

    Magisk

    Det bliver magisk