• Marvelous Mosell koncert VoxHall Aarhus
  • Phase5 koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

DJ Phase5 spiller, fra dørene åbner, til Marvelous Mosell går på.

29. oktober: Vi har fanget Marvelous Mosell til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

”Den rappende tidsmaskine,” lød overskriften i Berlingskes portræt af rap-fænomenet Marvelous Mosell i december 2013. Musikken er som hentet direkte fra 80’ernes disco og pop, og den er altid til at danse til. Hans sange har titler som ”Jeg Tænker På Dig”, ”Jeg Var Blevet Syg Og Ku’ Li’ Det” og ”Robin Rubin Solgte Crack-kokain”. Og hans hjemmeklippede tv-serie-cut-up og som oftest pangfarvede videoer har fået langt mere end 500.000 afspilninger på YouTube. Denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Musikkritikerne nominerede ham samme år til ikke mindre end fire af deres Steppeulve. Og P3 inviterede ham ind som performer til P3 Guld, hvor han straffede scenegulvet i Koncerthuset med ”Dans, Bevægelse, Fashion” og de forbudte trin, der hører til hans single ”Den Bedste Danser”. I øvrigt stilsikkert produceret af den absolut åndsbeslægtede samarbejdspartner Tue Track.

“Det var umuligt ikke at overgive sig til Mosells kække dansetrin, der ubesværet gled over scenegulvet, mens pigerne skreg og fyrene anerkendende lod sig rocke med og kastede håndtegn og syrede rim direkte tilbage til aftenens ubetinget største helt.” (Gaffa, liveanmeldelse, fem stjerner)

”Jeg blev fan på den der ‘Jeg vil høre alt, hvad det her menneske har lavet’-agtige måde.” (David Mandel, P3)

”Med rablende rim, vanvittige YouTube-videoer og gennemført 80’er-stil var Marvelous Mosell et af de mest underholdende nye navne på den danske musikscene i 2013.” (Berlingske)

”Jeg tror, der er mange, der har synes, at rap er blevet for hårdt eller selvhøjtideligt. Der er Mosell helt klart en befrielse fra det. Hans videoer og tekstunivers er meget unikt og minder mig på nogle måder om det, vi selv har haft gang i med Malk de Koijn.” (Tue Track).

Interview med Marvelous Mosell

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Publikum kan forvente en festlig rapkoncert med dans, god stemning, farverigt lysshow og smart tøj.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Sætlisten består af både gamle og nye numre. Næsten alle mine mest kendte numre er med og så et par af dem, vi sjældent spiller også.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har en del merch med – både T-shirts, caps og halskæder. En del af det er med på vedhæftede foto.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Mine favoritnumre at fremføre live er “Antikommerciel Masseappel” og “Den Bedste Danser”. Det hænger sammen med, at det er de numre, folk bedst kender, så de rapper og synger godt med på dem.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vores seneste koncerter har været på festivaler, et spillested og et firmajob. Meget forskelligt publikum, men de havde allesammen lyst til at feste.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“De kan eventuelt lytte til det nye nummer “Den 10 Milliardne Stilart” på Spotify eller se den nye musikvideo til det ellers gamle nummer “Usynlige Skateboards” på YouTube.”

Links
Marvelous Mosells hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.