Marwan koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

21. februar: Vi har fanget Marwan til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Nu er det ved at være tid igen… Marwan spiller to live-koncerter med fuldt band i februar, hvoraf den ene udspiller sig denne aften på Atlas.

… Læs mere

 

Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, som han. Hans tekster rummer en nerve og ægthed, som ellers i manges optik er en mangelvare på musikscenen, og hvad enten han rapper om livet blandt sine venner eller Israel/Palæstina-konflikten, gør han det med en brændende intensitet, der får mikrofonen til at bløde.

Interview med Marwan
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“En præsentation af den nye plade spillet af det vildeste liveband nogensinde. Vi har øvet og øvet så længe, og jeg kan ikke være i min krop af bare spænding.”

Hvordan vil du beskrive dit nye album, “Partisaner”?
“En revolution i forhold til hvad der er udgivet på det sidste. Lyden er tilbage til “Perker”-pladen, men med et anno 2017-twist.”

Hvad har du med af merch?
“Et lille udvalg at tees og andet. Men mest af alt mulighed for at forudbestille den nye plade på vinyl. Dem, der ikke kan vente, kan besøge marwan.dk.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Der er en mega god vibe over “ButterBombay”, som gør, jeg smiler hver gang.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Som altid godt. Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til Atlas igen!”

Hvordan vil du beskrive dit backingband?
“Danmarks skarpeste band – uden sammenligning. Jeg har håndplukket hver eneste af dem specielt til dette. Tropsføren DJ Turkman Soldiah har lavet det vildeste kapello-arbejde nogensinde – alt bliver spillet live fra bunden. StunnGunn på trommer, Jonas Rendbo på guitar, Phong Lee på synth-bass og Ayoe Angelicia på kor. Det bliver så vildt.”

Hvad er dine planer for foråret og sommeren?
“Efter releasekoncerterne tar jeg på en lille tour med L.O.C. og Emil Stabil, hvor jeg spiller gamle og endnu ikke udgivede tracks. Så altså noget helt andet end release-koncerterne. Til sommer skal jeg rundt på lidt festivaler, og så håber jeg på en enkelt ferie til Cuba, når tid er.”

Links
Marwans hjemmeside
Marwan på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.