Om koncerten

Den danske popkomet Mattis gæster Atlas med en strippet udgave af sin soul-inspirerede popmusik, der har vakt positiv opsigt såvel herhjemme som i udlandet.

… Læs mere

 

Bag aliaset Mattis gemmer sig den 31-årige Mattis Jakobsen, der er blevet sammenlignet med navne som Sam Smith, Alex Vargas, James Blake og Sampha. Og heller ikke uden grund, for der er unægtelige ligheder med alle fire.

Udtrykket er luftigt og poppet, og med tydelige referencer til soulmusik. I sommers udgav Mattis sin debut-EP, som er udkommet i kølvandet på tre singleudgivelser, der har genereret opmærksomhed såvel i Danmark som i udlandet. Herhjemme er det bl.a. blevet til koncerter på Roskilde Festival og Smukfest, mens udlandet har givet bl.a. følgende skudsmål via Huffington Post:

”Mattis’ voice commands attention. It’s that different and that good.”

Mattis tager på en turné, der bringer ham til seks byer i Danmark, og turnéen starter på Atlas. Om de forestående shows siger Mattis selv:

”Jeg glæder mig til at komme og eje scenen med mit onemanshow, kun bestående af min vokal, min yndlingsguitar, et klaver og en stomp box. Det er fedt at spille sangene helt alene og fuldstændig strippet for alt lydproduktion. Som sanger og musiker er det en meget ærlig og musikalsk oplevelse hvor det eneste som står tilbage, er den gode sang og min historie.”

Links
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.