Mellemblond koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Vigtigt!: Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall. Pga. lempelse af restriktioner vil koncerten blive gennemført som stående koncert. Der skal ikke fremvises coronapas.

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

I september udgav Mellemblond det femte fuldlængde album, “Solregn”. Pladen viser en ny side af Mellemblond med et spartansk, akustisk univers, hvor sangskriver Kristoffer Munck Mortensens roste tekster træder klart frem. Albummet indeholder både nyskrevne sange og akustiske versioner af sange fra tidligere plader. Det er blevet til i samarbejde med kontrabassisten og cellisten Nils Bo Davidsen i løbet af vinteren 2020 og under forårets lockdown.

… Læs mere

 

Gaffa gav pladen fem stjerner og fremhævede “Solregn” som ”et album der har sit blik fast rettet mod vores egen og hele verdens skrøbelighed”. Pladen indeholder også akustiske versioner af radiohittene “Et øje”, “Vågnede en morgen” og “Vinterskæbner”. Sangen “Vildrede”, der er en duet med sangerinden Kira Skov, har kunnet høres på P6 dette efterår og i en bevægende liveoptræden i “Go’ morgen Danmark”.

Over fem plader og to EP’er har Mellemblond sat sit præg på det sidste årtis dansksprogede rockmusik. Gennem tiden er det blevet til fem nomineringer til Steppeulv-prisen og en række femstjernede anmeldelser og anbefalinger – blandt andet formuleret ved Weekendavisens Klaus Lynggaard, der i sin anmeldelse af pladen “Guldlokzonen” beskrev KMM som “en rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i”.

Denne aften gæster Mellemblond Atlas i Aarhus.

På scenen:

Kristoffer Munck Mortensen: guitar, vokal
Nils Bo Davidsen: Cello, kontrabas

Links

Mellemblonds hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.