MellemFingaMuzik koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

28. oktober: Koncerten er desværre aflyst – billetter refunderes ved billetudbyder (Ticketmaster).

Chart-dominerende MellemFingaMuzik annoncerer tour med ny single.

Bemærk: Koncerten er flyttet fra den 12. april til denne nye dato, 23. november. Billetter købt til koncerten den 12. april gælder naturligvis også til den nye dato. Ønsker man at få refunderet sine billetter, bedes man kontakte vores billetudbyder, Ticketmaster, på telefonnummer 70 15 65 65 eller på servicecenter@ticketmaster.dk senest d. 23 April.

… Læs mere

 

Rap-gruppen MellemFingaMuzik skabte en af dansk hiphops største nyklassikere med deres debutalbum “Millitant Mentalitet” tilbage i 2015. To år efter, i 2017, begyndte duoen at røre på sig igen med et par single-udgivelser – og i sommeren 2018 vendte MellemFingaMusik i den grad tilbage, da de sendte singlerne ”Farten” og ”AMG” på gaden – sidstnævnte har ligget på Spotifys Top 50 chart siden udgivelsen, og gik guld i denne måned.

Drengene fra MellemFingaMuzik er også at finde på de to singler fra Molo “LIV$TIL” og “Safari”, som udkom i oktober, og som begge har placeret sig i Top 20 på Spotify. Branco også er feature på Carmons single “Jailhouse”, der ligeledes er at finde på Spotify-charten.

Til efteråret tager MellemFingaMuzik endelig på tour, hvor de indtager Atlas i Aarhus, Amager Bio i København og Skråen i Aalborg.

Link
MellemFingaMuzik på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.