• Mikael Simpson koncert VoxHall Aarhus
  • Hjalte Ross koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

Mikael Simpson & Sølvstorm tager på legacy-turné inden ny udgivelse. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

For første gang i næsten et helt årti vil det i år være muligt at opleve Mikael Simpson og bandet Sølvstorm live, når de til efteråret tager på en turné, som de har valgt at kalde ”Er I Kommet For At Faa Noget?” med reference til ét af deres mange hits. Da Mikael Simpson udgav de nyklassiske albums ”Os 2 + Lidt Ro”, ”De Ti Skud”, ”Slaar Skaar” og ”Stille og Uroligt”, var det Sølvstorm, der var med ham rundt i landet, og det vil det også være nu, hvor publikum kan se frem til at opleve legendariske sange som ”Du Drømmer Om Et Andet Sted”, ”Jeg Kan Se Det, At Du Ved Det”, ”Inden Du Falder I Søvn” og selvfølgelig ”Er Du Kommet For At Faa Noget?” live på scenen.

Fokus på bagkatalog

”Vi skal ud og spille hele bagkataloget, inden der kommer ny musik. Vi har ikke været samlet siden 2011, og dér havde vi nogle helt fantastiske koncertoplevelser rundt i landet. Sidste Sølvstorm-periode repræsenterer noget meget kreativt for mig, og jeg tror, det er fordi, bandet formår at forstærke de betragtninger og billeder, som musikken består af. Når man kan se publikum i øjnene samtidig, så går det hele op i en højere enhed,” fortæller Mikael Simpson.

”Det bliver på mange måder en højtragende rejse ned ad mindernes allé, men måske man også kan være heldig at få en forsmag på et af de nye numre. Som titlen indikerer, så kommer folk for at få noget, og det vil vi give dem. Sølvstorm er mine ’bad seeds’ – det bliver rigtig godt at komme tilbage på landevejen igen.Og så har jeg jo som en joke de sidste fem år sagt, at der ville komme ny musik i ’til februar’, blot for at få folk til at stoppe med at spørge. Nu kommer der faktisk noget. Men vi synes, at bagkataloget fortjener en turné inden,” slutter han.

Hjalte Ross

Hjalte Ross er en ung dansk sangskriver, sanger og guitarist. I efteråret 2018 udgav han sit debutalbum ”Embody”, en plade der samler forskellige reflektioner over et bredt aspekt af følelser. Ross’ stemme rummer et klarsyn og en særlig taktilitet, som sammen med sangskriverens dristige fingerspil giver ‘Embody’ en intens og afsondret lyd af tidløshed. Numrene akkompagneres af smukke stryger- og blæser-arrangementer, såvel som af improviserede rytmesektioner, der på trods af deres forskelligheder smelter perfekt sammen. Således er ‘Embody’ et uventet værk fra så ung en kunstner. Det lyder nærmest som om at pladen’ er produktet af Hjalte Ross’ arbejde med at finde forståelse og tilgivelse i sit grublende sind.

For tiden fokuserer mange musikere på at skabe unikke lyde med effekter eller seje gimmicks. Unge Hjalte Ross fokuserer kun på sangskrivningen, og på at gøre sangene unikke i sig selv.

Hjalte arbejde på sit debutalbum i næsten to år. Hans sange er komponeret på akustisk guitar og båndoptager, inden de bliver akkompagneret af store arrangementer, udviklet i samarbejde med komponist Steve Turner (Michael Jackson, Kylie Minogue, Beyonce, Jeff Lynne, etc.), og senere indspillet af strygekvartetten Who Killed Bambi (Father John Misty, Mick Harvey, TV2, etc). Selve pladen blev indspillet i Nordjylland, med Hjalte Ross’ band og den legendariske producer John Wood bag pulten. ‘Embody’ er mixet i Aberdeen af selvsamme John Wood (Pink Floyd, Nico, John Cale, Cat Stevens, Nick Drake, John Martyn, Bert Jansch, etc.).

Links

Mikael Simpson på Facebook
Twitter
SoundCloud
Hjalte Ross’ hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.