Om koncerten

Mikael Simpson sammenfletter det organiske med det elektroniske i sit melankolsk blåtonede univers, der baserer sig på intelligent sangskrivning, iørefaldende melodier og mandens stærke stemme.

… Læs mere

 

Om Mikael Simpson
Mikael Simpson, der først markerede sig på den danske musikscene som en del af det for længst hedengangne indieband Luksus, soloalbumdebuterede i 2002 med den finurligt betitlede “Os 2 + Lidt Ro 2002” og har siden hørt til landets mest populære og respekterede navne. I alt fem studiealbum er det foreløbig blevet til, men også en b-side-opsamling, et remixalbum og senest albummet “Overspring (Samlet)” (2014), der er spundet om hidtil uudgivne numre fra de sidste tre års tid, har fundet vej til hylderne. Over årene har Mikael Simpson, der har arbejdet tæt sammen med navne som Trentemøller, Lulu Rouge og Jørgen Leth, på imponerende vis formået at fastholde et stort publikum såvel som et hengivent anmelderkorps. I nyere tid har manden sideløbende med sit musikalske virke givet den som særdeles veloplagt radiovært på programmet “Formiddagen på P6 Beat”.

Beslægtede navne
Trentemøller
Lulu Rouge
Jørgen Leth

Anmeldercitater
“Simpsons vemodige stemme fremfører kortfattede tekster om mellemmenneskelige relationer og livet om natten i et halvelektronisk, temmelig minimalistisk univers badet i blå toner. Et udtryk, hvor pumpende el-bas og loopede trommer umærkeligt glider over i metallisk synth-bas og trommemaskiner.” (Gaffa, 2014)

“[…] indbydende og formfuldendt nok til at kunne begejstre enhver med en svaghed for dansk-englænderens efterhånden kanoniseringsværdige bidrag til den hjemlige sangskat.” (Soundvenue, 2014)

Links
Mikael Simpsons blog
Mikael Simpson på Facebook
Mikael Simpson på Twitter
Mikael Simpson på SoundCloud
Mikael Simpson på YouTube

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.