Mike Andersen koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt og lige så hurtigt glemt spillet et stort og trofast publikum op med sine musikalske evner og sin vedholdenhed. Med otte (+en EP) udgivelser bag sig og nu med sit niende fuldlængde album på trapperne og et hav af koncerter i kalenderen, fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus. Denne aften vender han tilbage til VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Da Mikes mor i hans tidlige teenageår flyttede til Aarhus og tog Mike med sig, var det en stor lettelse for ham at konstatere, at der fandtes andre jævnaldrende med hans levende interesse for blues og soul i det boblende aarhusianske musikmiljø. Han mødte som 20-årig legenden Otis Grand, der efter at have hørt Mike spille inviterede ham med til England, hvor han optrådte som special guest med ”The Otis Grand All Star Revue” på The Great British R&B Festival. Det blev for alvor startskuddet for Mike, som efter sin hjemkomst øjeblikkeligt startede sit eget seks mand store Mike Andersen Band.

De udgav i 2002 debutalbummet ”My Love For The Blues”, der modtog flotte anmeldelser, herunder fem stjerner i Gaffa. På det tidspunkt var Mike blot 23 år, men hans formidable evner på bluesguitaren og hans soul’ede og indlevelsesfulde stemme gav ham stor anerkendelse og et navn i både ind- og udland, hvor han begyndte at spille et hav af koncerter. På sin første tour rundt i Danmark med Mike Andersen Band spillede han for 15-20 mennesker, men hver gang han vendte tilbage blev 15 til 30 og 30 til 60, og nu spiller Mike Andersen for fulde huse selv i sjællandske provinsbyer som Rødovre og Køge såvel som på spillesteder i Norge, Holland og Belgien.

Mike Andersen live

Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på Mike Andersen Bands live koncerter, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske! Der er nærkontakt mellem bandet og publikum – men så sandelig også internt i bandet, hvor man som publikum oplever et tændt orkester, der virkelig nyder at spille sammen!

Line-up live

Mike Andersen, voc, gui
Johs. Nørrelykke, gui, voc
Kristian Kold, bas, voc
Kristian Fogh, keys, voc
Jens Kr. Dam, trommer, voc

Mike Andersen har udsendt to singler, som begge er forløbere for det næste album: “There She Was” fra maj 2018 og senest “Next Time You Call” fra februar 2020. Det næste album forventes ude i begyndelsen af efteråret 2020. Begge singler er indspillet sammen med Mikes faste band og på “There She Was” indgår der også en markant blæsersektion – nemlig Lukas Grahams faste blæsere The Rusty Trombones.

Mike Andersens seneste album “Devil is Back” fra 2016 var det syvende album fra hans hånd, og det indeholdt en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone.

Diskografi

2019: One Million Miles (solo)
2018: There She Was (single)
2016: Devil is Back
2015: Live
2014: Home
2012: Mike Andersen
2010: Echoes
2006: EP
2004: Tomorrow
2002: My Love for The Blues

Links

Mike Andersens hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.