• Mike Andersen koncert VoxHall Aarhus
 • Frederik Tygesen koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Mike Andersen er lige nu et af de mest anerkendte acts fra DK, som har formået at etablere en popularitet og et publikum i og uden for bluesmiljøet – såvel i DK som i udlandet.

… Læs mere

 

Mike Andersens soul og blues er i verdensklasse, og han udgør sammen med sit band et helt unikt fællesskab: Bandet har spillet 1000-vis af shows, i ind- og udland og har siden udgivelsen af albummet ”Echoes” fra 2010, optrådt på de vigtigste festivaler, og stort set alle etablerede spillesteder herhjemme. Har man én gang oplevet Mike Andersen med band live, så ved man, at bandet holder et meget højt og internationalt niveau, og at disse sammenspillede musikere faktisk er et levende eksempel på, at man kan SPILLE sig til succes.

Mike Andersen har siden sin debut på den danske blues scene (med albummet ” My Love For The Blues” fra 2002) udgivet 5 fuldlængde studieindspilninger, og undervejs været nomineret 5 gange til en Danish Music Award. Han har med sit band givet den gas (og mere til) uanset hvor han har optrådt. Hver en aften, hvert et publikum, fra et udsolgt DR’s Koncertsal til forsamlingshuset i Jylland, skal have – og får – fuld valuta for pengene. Han har gennem hele karrieren altid været tro mod den sangskat, hvor hans inspiration kommer fra, og han har siden dannelsen af eget band for snart 20 år siden, været en mester i at forene tradition med fornyelse. Den helt igennem smittende energi og tekniske perfektionisme, som på ukrukket vis kendetegner hans stil, er en sand fornøjelse at opleve – hver gang. At han udover at være en af de sejeste guitarister herhjemme (som i dén grad kan sin BB King), også er en fantastisk og personlig sanger, vidner hans store publikum om, de utallige anmeldelserroser og hans talrige gæsteoptrædender om.

Sidst Mike Andersen med band spillede i bluesforeningen var under Aarhus Int. Jazzfestival i 2013. Nu er det så igen tid til en koncert og denne gang kan det aarhusianske publikum altså glæde sig til en koncert på hjemmebane i mere end én forstand:

Mike Andersen er nemlig i efteråret 2015 endelig blevet tildelt en Danish Music Award- Blues i kategorien ”Årets Danske Bluesudgivelse” for det seneste album ”Home”. Hertil kommer tilmed at bandet på dets turné i år har optaget koncerterne og dermed er bandets første live-album altså også en realitet: Live pladen, som er det 6. cd-udspil udkommer den 20.november i år og bærer titlen Mike Andersen Live – recorded on the ”Home Tour” 2015.

Kom derfor ned på Voxhall og vær med til en live oplevelse ud over det sædvanlige med et af byens allerstørste musikalske navne lige nu.

Line-up
Mike Andersen: vokal, guitar
Johannes Nørrelykke: guitar, vokal
Kristian Fogh: keys, vokal
Kristian Kold: bas
Jens Kristian Dam: trommer, vokal

Frederik Tygesen
I det aarhusianske bluesmiljø taler man stadig om de aftener, hvor Frederik som ung teenager, dukkede op til lokale jamsessions og blueskoncerter og blev inviteret op på scenen af de optrædende til et nummer eller to. Siden da er det gået stærkt, og denne unge musiker er ligesom aftenens hovednavn i fuld gang med sin egen karriere, bl.a. som guitarist i bandet Big O & The Blue Quarters. Frederik Tygesen er guitarist og sanger med et talent og en teknik ud over det sædvanlige, og han spiller trods sin unge alder med en mesters tone og anslag, som det ellers er de færreste (voksne) guitarister forundt. At han har afluret og kigget danske og udenlandske guitarhelte over skulderen, er åbenlys og han er uden nogen tvivl en ægte videreformidler og en morgendagens bluesmusiker, som det lige nu er en fornøjelse at følge og holde øje med.

Links
Mike Andersens hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

8 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Mette

  SÅ fedt!

  Har været til flere koncerter med Mike Andersen – er hver gang blevet bluesed ‘n’ souled right up!!

 2. Søren

  Dk bedste

  Har været til omkring 15 koncerter med Mike Andersen, store som små steder, altid et veloplagt band der giver den fuldt ud. Så er du til blues/soul så gå ikke glip af dette.

 3. Jens H Augustesen

  fantastisk live musik, skal opleves.

  Jeg har været så priviligeret at have opleve Mike Andersen på scenen et par gange og er ALDRIG gået skuffet fra koncerten,fantastiske musikere fantastisk medlevende musik, det er umuligt at stå stille under koncerten.
  Kan anbefales at gå ind og opleve dem.

 4. Jørgen

  Fed fed oplevelse

  En af de bedste blues/soul musikker live, og samspillet i bandet er unikt

 5. Britta Mandrup

  Mike igen igen

  Mike er en suveræn musiker – skøn stemme og genial på en guitar. Spiller med en indlevelse, der rammer hjerte og sjæl.

 6. Mette

  Sublimt Band

  Snyd ikke dig selv for, at opleve denne denne soulede bluesmand og da slet ikke hans fantastiske Band. Jeg skal da helt sikkert afsted …..

 7. Stine

  Mike Andersen

  Danmarks fedeste blues stemme.

 8. henrik fabricius

  Mike Andersen

  Gå til Mike A…. det kan kun blive en fed oplevelse.

Vis flere anbefalinger