MIKE koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

MIKE er en central figur for en ny generation af New York City Rap. Inspireret af MF DOOM og med Earl Sweatshirt som mentor viser denne unge MC en følelsesmæssig umiddelbarhed. Samtidig har han et skarpt øje for de hverdagsagtige detaljer hen over prægtige upolerede soul-belagte beats. Tilbage i juni udgav han sit seneste album “Disco!”, og denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

MIKE udgav sit debutprojekt “May God Bless Your Hustle” i 2017. Et år senere udsendte han opfølgeren “War In My Pen”, og i 2019 udkom “Tears of Joy”. Sådan cirka ét album om året, for i 2020 leverede han “Weight of the World” og altså i år “Disco!” Ud over at rappe udsender MIKE også instrumentalmusik som dj blackpower, BLP2020 King of the Night og BLP2021 For Ur Own Good er udkommet de seneste år.

22-årige MIKE er født i New Jersey, men flyttede som barn til London med sin mor. I hans senere teenageår bosatte han sig i The Bronx. Begge lande har haft en hørbar indflydelse på den unge rappers musik – i England fordybede hans sig i grime og musikken fra King Krule, og i USA blev han draget mod Earl Sweatshirt og MF DOOM. I New York hookede MIKE op med flere andre kunstnere, der dyrkede den samme lyd og stil og dannede kollektivet [sLUms]. Kollektivet består af Adé Hakim, Darryl Johnson, King Carter, Jazz Jodi og DJ Mason. Gruppen etablerede en unik lyd, der skabte røre gennem diverse undergrunds hiphop-kredse på tværs af landet.

Links

MIKE på YouTube
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.