Mild Orange koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Newzealandske Mild Orange spiller en varm og melodiøs blanding af indierock og drømmepop tilsat psykedeliske elementer. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Mild Orange blev dannet af barndomsvennerne Josh Mehrtens (vokal og guitar) og Josh Reid (guitar) i Dunedin, New Zealand i 2017. Kort efter blev deres gode venner Tom Kelk (bas) og Jack Ferguson (trommer) en del af bandet – begge erfarne musikere.

Josh og Josh blev venner som to-årige, men blev siden adskilt, da deres familier flyttede forskellige steder hen. 19 år senere blev de imidlertid uden at vide det genforenet, da de tilfældigt begge flyttede ind i en stor lejlighed. En lejlighed, som de delte med otte andre gutter, to firben, to kaniner og en kylling. På det tidspunkt læste de på universitetet på tredje år. De snakkede ofte om deres fælles passion, musik, og begyndte i det små at skrive sangene til det, der skulle blive deres debutalbum, “Foreplay”. Først da erfarede de, at de også havde været venner som helt små. Da Tom og Jack kom ombord, tog projektet for alvor form, og deres umiskendelige lyd blev skabt.

“Foreplay” blev på uafhængig vis udgivet i april 2018 og fik hurtigt opmærksomhed kloden rundt. Flere numre nåede hurtigt op på millioner af afspilninger på YouTube. Mild Orange-drengene indspillede selv “Foreplay” i deres øvelokale og lejlighed i Dunedin. Frontmand Josh Mehrtens brugte efterfølgende seks måneder på at producere og mixe albummet i sit soveværelse og på biblioteket.

Mild Orange er i live-sammenhænge et både kraftfuldt og eftertænksomt bekendtskab.

Beslægtede navne
A Beacon School
Feng Suave
Young Hunting
Hawai

Links
Mild Orange på Facebook
SoundCloud
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.